≡ Meniu

Horizon 32HL733H, televizor Smart ieftin de 80 cm

Horizon 32HL733H e una dintre cele mai accesibile variante Smart și nu trebuie neglijat faptul că are un ecran superb. Poate că știți deja, tehnologie Direct LED e superioară celei Edge LED. Pot spune că nu prea are concurență la ora actuală, însă pe viitor s-ar putea să vedem ceva mai multe modele ca și acesta de la alte branduri. Până atunci, puteți alege cu încredere astfel de modele deoarece sunt oferite de un brand destul de experimentat (sunt disponibile chiar și variante 4K, dacă nu e de ajuns HD).

Cele mai bune soluții sunet oferite de acest brand și nu cred că ar avea sens să comparăm modelul de jos cu unul foarte scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 32HL733H, televizor Smart ieftin de 80 cm

E varianta cu funcții Smart, adică are aplicații, funcții mai speciale, browser și Opera TV. Din păcate, nu e vorba de un sistem de operare precum Android, ci un software ceva mai simplificat. E dotat cu un tuner TV destul de bun, player multimedia incorporat, porturi numeroase și altele. Pe partea de tehnologii, nu pot spune că acest model ar poate concura cu unul de la Samsung, LG sau Sony, însă trebuie luat în calcul și cât costă televizorul.

Am pus poza de sus pentru a vedea cum arată și se observă că are două picioare în locul stativului clasic. Rama ecranului e destul de îngustă și îi dă un plus de eleganță. dacă nu vă place că e mic, atunci vă recomand unul de 40-50 inci de la același brand. Poate că nu are o interfață destul de avansată, dar poate nici nu vă doriți mai mult pentru că aveți un telefon sau o tabletă pentru anumite servicii.

Plusuri: multe aplicații, browser web, ecran Direct LED, redare audio/video prin intermediul unui stick USB, unghiuri de vizibilitate maxime, preț decent.
Minusuri: lipsa tehnologiei WiFi.

Horizon 32HL733H poate fi ceva mai greu de utilizat decât varianta fără funcții Smart (pentru o persoană care nu a mai avut așa televizor), dar nu vă obligă nimeni să le folosiți, puteți să vă rezumați la funcțiile standard. O interfață prietenoasă și o telecomandă specială, întotdeauna, ușurează interacțiunea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu