≡ Meniu

Horizon 32HL735H, televizor alb cu ecran superb

Horizon 32HL735H e un model care are o imagine destul de mare – 80 cm, iar rezoluția e HD. Noua generație de televizoare oferă doar avantaje, astfel că pare ceva mai atractivă pentru toți utilizatorii. Dacă căutați ceva mai scump, v-aș putea recomanda seriile cu imagine FullHD sau 4K, iar unele pot avea chiar și funcții Smart. Nu aș găsi nici un motiv pentru care să vă luați un televizor vechi, rata de refresh trebuie să fie de cel puțin 100Hz cum e la acesta.

Ca alternative aș putea lua în calcul doar variantele mai mari de la acest brand și sunt puține branduri care oferă televizoare ieftine cu dotări bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 32HL735H, televizor alb cu ecran superb

Nu are tehnologie Smart, iar dacă ar fi avut-o, trebuie să fie cu sistem de operare pentru a beneficia și de o interfață ceva mai prietenoasă. Orice monitor poate ține locul unui monitor dar nu toate au ecran 1080p, deci detaliile nu vor fi așa de pronunțate. La acest televizor display-ul e HD, deci puteți viziona filme mult mult 720p. Un televizor de 40 de inci oferă o imagine mai detaliată dar și prețul e ceva mai mare. Nu veți putea pune un televizor mare în dormitor, ci mai degrabă în sufragerie. Nu vă oprește nimeni să puteți un televizor ca cel de sus, în noua voastră sufragerie.

Dotările sale sunt destul de bune: tuner TV digital DVB-T/C, slot CI+, USB 2.0, HDMI, Scart, VGA și altele. Cu alte cuvinte, are toate dotările necesare dar întotdeauna e loc de mai bine. Dintre caracteristicile sale speciale menționez o parte dintre ele: mod Hotel, Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, Wake-Up Alarm, USB Cloning și Start-Up Position.

Plusuri: arată destul de bine, poate fi montat pe perete, HDMI, poate fi folosit ca monitor, imagine clară.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 32HL735H e varianta pe alb, iar cea pe negru e ceva mai ieftină dar în rest nu oferă nimic în plus sau în minus. Orice televizor poate fi montat pe perete iar instalarea se poate face doar cu un kit de montare corespunzător care nu costă mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu