≡ Meniu

Horizon 32HL737H, televizor de 80 cm la preț foarte bun

Horizon 32HL737H e una dintre cele mai accesibile variante de pe piață și care chiar merită. Nu veți găsi un model de 80 cm la acest preț și brandurile foarte cunoscute oferă variante de 2 ori mai scumpe, dar cu tehnologii puțin mai bune. Deci, următoarea alegere depinde de bugetul vostru sau de brandul favorit (dacă există). Din poza de jos se pot observa trei caracteristici speciale: refreshul de 100 Hz, slotul CI+ și tehnologie de iluminare LED. Poate că pe unele televizoare mai avansate (scumpe), acestea sunt dotări standard, ei bine, pe televizoarele ieftine o parte dintre acestea nu erau prezente până acuma.

Nu e nevoie de un buget mare, iar dacă nu vă place, se poate alege un model chiar mai mare la un preț destul de atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 32HL737H, televizor de 80 cm la preț foarte bun

Acest model poate fi folosit ca monitor deoarece are porturi video VGA și HDMI. Sistemul audio e destul de eficient dar e loc de mai bine (putea fi mai puternic). Pe partea de imagine observ că are unghiuri de vizbilitate foarte bune și ecran de tip Direct LED (e mai bun decât cel Edge LED).

Conectorii săi sunt următorii: CI+, RF In, ieșire audio digitală, VGA, USB 2.0, HDMI, port pentru căști etc. Orice televizor poate fi pus pe perete, în special cele cu ecran ceva mai mare. Pot exista excepții la televizoarele mici pentru că acelea și așa ocupă puțin spațiu. Pe lângă acele dotări și caracteristici, televizoare prezintă și următoarele: mod hotel, ecran de pornire, OSD Disable ON/OFF, ajutare volum, alarmă de trezire, USB Cloning, Start-Up Position. Are un design plăcut care e similar cu cel al altor modele foarte cunoscute.

Plusuri: are un preț foarte bun , design plăcut, rată de refresh bună pentru cât costă și ecran mare.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 32HL737H e una dintre cele mai accesibile soluții cu ecran de 80 cm și nu văd de ce nu ați alege modelul de sus. Pentru a crește funcționalitatea televizorului, vă recomand un media player extern ori se poate conecta un laptop/desktop (pentru a viziona filmele 720p preferate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu