≡ Meniu

Horizon 32HL739H, televizor de 81 cm

Horizon 32HL739H e un televizor ieftin de 81 cm și prețul e justificat de dotările sale. Un brand mai cunoscut oferă mai multe tehnologii și poate chiar și o imagine FullHD. Arată foarte bine pentru noua generație și cred că poate concura cu oricare alt brand. Aș alege un astfel de brand deoarece nu sunt interesat de caracteristici Smart. Și așa, la modelele ieftine funcțiile Smart sunt destul de banale deoarece televizoarele nu au sisteme de operare ca WebOS, Tizen sau Android.

Dacă vi se pare prea scump, atunci alternative sunt televizoarele mai mici. Puteți găsi unele televizoare mai bune decât acesta (FullHD) însă cu imagine mai mică și, sincer, nu știu dacă merită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 32HL739H, televizor de 81 cm

E un LED cu imagine LED iar specificațiile tehnice sunt corespunzătoare. Pe partea de sunet are ieșire audio de 12 W, egalizator și Dolby Digital Plus. Imaginea putea fi superioară adică 1080p, dar și 768p mi se pare de ajuns pentru cei care nu au de gând să vizioneze un film. Calitatea imaginii e dată de toate acele caracteristici tehnice: rezoluție, contrast, refresh, unghiuri de vizibilitate și iluminare. Nu trebuiesc neglijate nici acele tehnologii.

Dotările sale sunt: VGA, tuner TV  performant, player multimedia integrat, intrare antenă, component, Scart, USB 2.0, slot CI+, montare VESA 200 cu 100 mm. Sunt incluse accesoriile standard telecomanda și 2 baterii pentru ea. Caracteristicile speciale sunt următoarele: Welcome Screen, Volume Management, Wake-Up Alarm, USB Cloning, mod hotel etc. Cu cât e mai nou, cu atât televizorul e mai eficient din punct de vedere energetic. Oricum, prea mult nu poate consuma deoarece e una LED.

Plusuri: unghiuri de vizibilitate bune, intrare pentru PC, refresh de 100 Hz, diagonală suficient de mare.
Minusuri: nu are multe HDMI.

Horizon 32HL739H e o alegere foarte accesibilă și pentru o funcționalitate mai bună se poate conecta un laptop cu un cablu HDMI ori un media player, depinde de buget și preferințe. Poate că laptopul îl folosi doar pentru lucru. Există media playere care suportă orice format video, subtitrare și chiar puteți naviga pe web (dacă e unul Smart).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu