≡ Meniu

Horizon 32HL810H, televizor smart de 32 inci

Horizon 32HL810H e recomandarea mea pentru cei interesați de un televizor ieftin care să aibă o diagonală mare și soft ceva mai avansat. Dacă te interesează anul apariției atunci trebuie știut că e un TV al anului 2015, iar legat de softul său nu știu dacă ar trebui să ai prea multe pretenții de la el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor cu rezoluție HD. Poate că nu e cea mai tare rezoluție, dar televizorul e unul dotat cu unghiuri de vizibilitate excelente și cu 200Hz CME.

Horizon 32HL810H, televizor smart de 32 inci

Specificații care te-ar interesa ar fi disponibilitatea tunerului digital DVB C și a celui DVB T, că are multe porturi și disponibilitatea portului LAN. Pentru conectarea la net fără a utiliza un fir aveți posibilitatea de a utiliza un adaptor wireless deoarece e wi-fi ready, însă nu știu ce adaptoare ar fi compatibile (are acest adaptor inclus în pachet).
Cred că vă interesează și consumul de curent al unui astfel de model deoarece e unul cu ecran de 81 inci. De aceea trebuie să vă spun că are 41W ca și consum, deci deloc mult.
Acest model e unul care poate fi utilizat și pe post de monitor, iar conectarea la PC se poate face cu HDMI ori VGA. Eu recomand folosirea HDMI, și în funcție de ce sistem de operare aveți pe calculator s-ar putea să fiți nevoiți să faceți setări la TV ori nu.

Plusuri la acest model ar fi diagonala mare de 81 centimetri, rezoluția aproape HD, disponibilitatea a mai multor porturi și că are un player multimedia destul de bun.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și că sistemul de operare nu e Android.

Deci, dacă te interesează un televizor avansat care să arate bine și să afișeze o imagine cât de cât clară atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Pentru conectarea la net vă puteți folosi de portul LAN, dar puteți să conectați TV-ul la net și fără fir. Ziceam, că adaptorul wi-fi e inclus în pachet. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu