Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 39HL737F, televizor de 99 cm cu imagine FHD

Televizorul Horizon 39HL737F e unul dintre multele modele ale acestui brand care nu e de tip Smart și unul dintre puținele variante ale acestei serii. Fiecare serie oferă mai multe variante doar că nu sunt disponibile prea multe dimensiuni. Unii producători oferă aceleași caracteristici tehnice pentru o întreagă serie, doar că la acesta rezoluția poate fi diferită dacă televizorul e mult mai mic/mare. Oricum, un brand foarte popular nu poate oferi variante atât de accesibile. Cele mai multe televizoare de la acest brand costă sub 1500 de lei, deci bugetul vostru poate fi destul de redus.

Multe televizoare mari de pe piață sunt de tip Smart, însă dacă nu au sistem de operare, nu sunt atât de interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 39HL737F, televizor de 99 cm cu imagine FHD

Puterea difuzoarelor e de 12 W, dar pentru unii dintre voi nu e de ajuns, de aceea s-au inventat soundbarul. Acel periferic ține locul unui sistem audio și nici nu ocupă mult spațiu. Calitatea imaginii e una superioară dar e loc de mai bine și în general, tehnologiile îmbunătățesc experiența. Tunerul TV al acestui televizor e unul care recepționează posturi TV la calitate HD, iar pentru conținut 1080p e nevoie de un media player, laptop sau desktop. Acestea se pot conecta la TV cu ajutorul unui cablu HDMI.

Conectorii săi sunt cei clasici, doar că porturi HDMI și USB sunt cele mai importante (pentru a putea conecta acele periferice de care am zis mai sus). Televizoarele Smart vin cu tehnologie wireless (ideal dacă aveți un router wireless) și chiar conector LAN pentru cablul de rețea. Nu găsesc un televizor mai bun decât acesta în același buget, în special dacă ținem cont de diagonala sa.

Plusuri: are 2 porturi HDMI, imagine 1080p, arată bine, slot CI+, e accesibil și imaginea e suficient de mare.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 39HL737F poate fi o alegere destul de bună dacă nu aveți un buget foarte mare sau poate că vreți să dați prea mult pe un televizor. Acesta poate fi pus oriunde deoarece nu e nici prea mic dar nici prea mare, iar cu un kit de montare putem economisi spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu