≡ Meniu

Horizon 40HL730F, televizor non smart

Dacă ești interesat de un televizor cu o diagonală de 40 inci (102 centimetri) atunci modelul Horizon 40HL730F e unul pentru tine. Se adresează celora care vor un TV pentru o cameră nu prea mare. Poate că o să te deranjeze că nu are soft smart, dar acest lucru poate fi compensat de achiziționarea unui player multimedia cu Android de aici ori a ceva de genul.

Nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor care are ecran Full HD de 102 centimetri și două HDMI-uri, pe lângă alte lucruri. Numărul de porturi HDMI e mai mare deoarece poate vrei să conectezi la el un player multimedia.

Horizon 40HL730F, televizor non smart

Specificațiile modelului acesta sunt mai mult decât ok întrucât are o diagonală numai bună pentru o cameră mare, iar rezoluția ridicată îți va permite să vezi filme la cea mai bună calitate… fără pierderi de detalii.
Mai nou și televizoarele ieftine au caracteristici superioare de imagine, iar în cazul acestuia aș aminti CME-ul de 100 Hz.
Softul smart îi lipsește, însă acest lucru nu e o problemă întrucât pe mine nu m-ar ajutat cu nimic.
Imaginea e una foarte clară nu numai datorită rezoluției, ci și a tunerelor integrate, tunere digitale.
Pe lângă portul HDMI, acest televizor are și port VGA. Acest tip de port îți permite să conectezi PC-uri mai vechi, dar și noi. Eu recomand ca pentru conectarea unui PC să folosești portul HDMI.

Avantaje în a cumpăra un astfel de televizor sunt multiple: rezoluția mare, disponibilitatea tunerului dublu, costul de achiziție destul de mic, consumul redus de energie și că vine de la un brand cu tradiție.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K și sistem Android.

Deci, dacă te interesează un televizor nu prea scump și care să ofere o imagine de calitate atunci îți recomand un Horizon. Mulți vor avea reticențe întrucât brandul nu e la fel de cunoscut precum Samsung, dar trebuie să-ți spun că e unul la fel de bun… numai că în cazul lui nu vei da bani și pe brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu