≡ Meniu

Horizon 40HL735F, TV de 102 cm cu tuner HD

Nu toată lumea e interesată de televizoare smart și de aceea se fac și televizoare precum Horizon 40HL735F. Acesta e un model cu diagonală de 40 inci, rezoluție Full HD și tuner digital dublu.
E un aparat bun pentru cei pasionați de filme la calitate 1080p sau de transmisii HD de la cablu. Faptul că nu e Smart TV nu e neaparat un dezavantaj întrucât acest lucru poate fi completat cum o să menționez la punctul „dezavantaje”.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. E un model care arată foarte bine, fiind disponibil pe culoare albă. Dacă vreți ceva pe negru atunci vă recomand 40HL733F.

Horizon 40HL735F, TV de 102 cm cu tuner HD

Avantaje

Are un ecran mare de 102 centimetri, iar rezoluția e una numai bună de 1920×1080 pixeli. Și, pentru ca totul să fie complet acest model are și unghiuri de vizualizare 178/178 grade caracteristice unui panel IPS. În acest fel avem o imagine de calitate uluitoare.
Poate fi montat pe perete, iar suportul compatibil trebuie să fie Vesa 200×200. În acest sens eliberăm din spațiul în cameră și poziționăm aparatul într-un loc mai ușor vizibil.
Multă lume își cumpără televizoare noi pentru a beneficia de imagine mai bună la vizionarea posturilor de la cablu, iar din această cauză trebuie să vă spun că modelul Horizon 40HL735F vine cu tuner DVB-C așa încât să puteți vedea posturi la calitate HD. Dar, vă va trebui și un card CI+ de la furnizorul dvs. de cablu.

Dezavantaje

În era smart acest aparat e non smart. Dar, poate fi transformat într-un TV smart cu ajutorul unui player dedicat ori a unui Google Chromecast.
Un alt neajuns e că nu are rezoluție 4K, iar asta nu poate fi corectat într-un anumit fel, dar dacă nu vă uitați la Netflix atunci nu prea are niciun sens 4K pentru dvs.

Verdict

Deci, dacă vreți un TV ușor de utilizat și care să ofere o imagine clară atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Multă lume nu știe mare lucru legat de brandul Horizon (horizon-europe) și de aceea trebuie să vă spun că e unul românesc existent pe piață de vreo 10 ani, iar de 6 ani fac televizoare. Produsele sunt unele de calitate disponibile le prețuri ok.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu