≡ Meniu

Horizon 40HL737F, televizor de 101 cm cu Direct LED

Horizon 40HL737F e doar unul dintre multele televizoare cu ecran generos însă nu e cel mai mare de pe piață. Acesta poate fi pus oriunde doar că acesta aș opta să-l pun într-un dormitor deoarece nu are un sistem audio foarte avansat. Sau, mai există varianta conectării unor boxe la acesta pentru un plus de putere audio. Nu vă oprește nimeni să luați un home cinema dacă vă doriți și un player multimedia în sufragerie. Combinațiile sunt multe și poate unii vor să-l folosească mai mult ca monitor pentru consolă deoarece doresc un ecran mai mare. Bineînțeles, un ecran așa mare oferă și o rezoluție pe măsură – 1080p.

Alternativele sunt multe deoarece acest brand e pe piață de mai mulți ani și oferă soluții pentru buzunarul oricui (chiar și televizoare 4K). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 40HL737F, televizor de 101 cm cu Direct LED

Poate fi folosit ca monitor deoarece are porturile video necesare, dar prin HDMI veți obține cea mai bună calitate. Dacă desktopul nu are acel port, atunci trebuie să schimbați placa video care e instalată ori trebuie să luați una performantă. Sonorizare e destul de bună pentru cei care vor să-l folosească de la o distanță mică și într-o cameră mică.

Pe partea de conectori are următoarele: două HDMI-uri, VGA, USB 2.0 și altele. Cele anterior menționate sunt cele mai importante și cele mai des utilizate. Are caracteristici speciale ca: Hotel Mode, Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, Wake-Up Alarm, USB Cloning și Start-Up Position. Acestea sunt prezente la mai toate modelele acestui brand și pot fi mai puține ori mai multe (în funcție de serie).

Plusuri: două porturi HDMI, imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate foarte bune, ecran de tip Direct LED (mai bun decât Edge LED), sistem audio decent și preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 40HL737F e una dintre cele mai mari variante oferite de acest brand. Bineînțeles, pot exista variante și mai mari care au apărut ulterior însă prețul nu poate fi la fel de mic. Diferența de dimensiune între acesta și unul de 32 de inci e destul de mare (20 cm pe diagonală), deci prețul e justificat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu