≡ Meniu

Horizon 40HL910U, televizor 4K la preț atractiv

Horizon 40HL910U e un model destul de mare și imaginea 4K pare să fie principala caracteristică specială. Nu trebuie neglijată nici faptul că are  acele funcții speciale. Dacă vi se pare că nu e de ajuns, atunci aveți nevoie de un buget mai mare pentru a achiziționa fie unul mai performant fie unul mai mare. În general, televizoarele mai mari au caracteristici tehnice foarte bune dar și funcții speciale. Din poza de jos se pot observa principalele caracteristici speciale dar și tehnice ale acestui model.

Alternativele sunt puține deoarece televizoarele 4K sunt destul de scumpe și nu orice brand oferă o astfel de soluție (mai accesibilă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 40HL910U, televizor 4K la preț atractiv

E un model cu tehnologie Direct LED, tehnologie Smart și funcție monitor. Sistemul audio e unul de 20W de tip Nicam Stereo, dar nici tehnologiile nu trebuie neglijate – Dolby Digital Plus și egalizator. Ecranul e unul de 102 inci cu rezoluție de tip 4K sau 2160p. Pentru cei care nu știu, aceasta e ca și patru imagine 1080p, deci detaliile sunt mult mai bune. E dotat cu intrare pentru antenă, player multimedia integrat și tuner TV DVB-T2/C/S2.

Numărul mare de porturi e necesar pentru a conecta diverse la el și pentru a avea acces la internet e suficient un router wireless. Accesoriile incluse sunt cele clasice: cablu de alimentare, telecomanda și manual de utilizare. Caracteristicile speciale sunt următoarele: Opera browser, YouTube, Netflix, Skype, interfața de bun venit, WiDi, alarmă de trezire, Volume Management și altele.

Plusuri: rată de refresh foarte bună – 400 Hz, imagine 4K, toate acele servicii web, browser web, sistem audio puternic, multe porturi.
Minusuri: nu are un sistem audio cunoscut.

Horizon 40HL910U face parte dintr-o serie specială care nu se adresează oricui, dar pentru o imagine 4K eu aș alege un ecran mai mare.  Arată foarte bine comparativ cu restul televizoarelor de la acest brand și la un moment dat chiar nu se mai poate face o deosebire între branduri, deoarece rama e tot mai îngustă iar utilizatorii preferă televizoare montate pe perete.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • angi luca

    esti sigur ca are rata derefresh 400HZ?,nu prea imi vine s cred

Lasă un comentariu