≡ Meniu

Horizon 42HL810F, Smart TV ieftin cu imagine de 107 cm

Horizon 42HL810F e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor. Spun asta deoarece funcțiile sale dar și partea software impresionează însă nu e la fel ca și la televizoarele scumpe. Cu cât seria e mai scumpă cu atât televizorul oferă mai multe, dar și designul e mai elegant. Deci vă puteți da seama cam cât de scump e și cam ce serie e.

Dacă nu vă place acest model puteți alege unul mai mare, dar designul e cam același. Am observat că noile televizoare Smart de la acest producător arată la fel, doar cele clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 42HL810F, Smart TV ieftin cu imagine de 107 cm

E vorba de generația nouă care arată mult mai bine decât precedenta. Sistemul audio e la fel pe toate Nicam Stereo de 8 W fiecare iar tehnologia audio e Dolby Digital Plus.

Ecranul de 107 cm are o imagine de 1920 cu 1080 pixeli, cu refresh de 200 Hz, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, luminozitate de 300 cd/mp, tehnologie iluminare Edge LED etc. Sunt caracteristici bune în acest preț și e nevoie de ceva mai mult pentru că e un televizor Smart. Are incorporat un tuner TV model DVB-T/C care e standard. Playerul multimedia integrat are interfață USB deci trebuie să aveți un mediu de stocare extern pentru stocare fișierelor media.

Ca și tehnologii de comunicații are port LAN și WiFi Readey, adică nu are wireless. De aceea e și nevoie de acel adaptor inclus care nu l-ați fi găsit separat. Deci un port USB va fi ocupat cât timp folosiți tehnologia WiFi. E bine are că are două HDMI-uri, la care se poate conecta un PC sau player (chiar și laptop, consolă etc).

Plusuri: aplicații destul de utile, design elegant, dongle WiFi inclus, porturi multe, calitate audio și video bună.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 42HL810F e un televizor destul de performant și care poate fi următoarea voastră alegere. Accesoriile incluse sunt următoarele: cablu de alimentare, telecomandă, dongle WiFi, 2 baterii AAA și stativ pentru masă TV. Poate fi folosit fără stativ, adică poate fi pus pe perete. . Orice televizor are caracteristici speciale: design Super Narrow, Aplicații (AccuWeather, Flickr, Netflix, Opera Open Browser, Facebook, Skype, Twitter etc), Opera TV Store, DLNA, VESA 200.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu