≡ Meniu

Horizon 43HL733F, televizor de 109cm cu funcție monitor

Horizon 43HL733F e un televizor de 109 centimetri (diagonală de 43 inci transformată cu aproximație) cu o rezoluție 1920×1080 pixeli și cu un panel de calitate superioară deoarece are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.
Vă dați seama că diagonala e destul de mare și datorită acestui lucru TV-ul va ocupa destul de mult loc în cameră, dar venind cu compatibilitate Vesa 200×200 o să-l puteți monta pe un perete.
Modelul acesta se adresează celora care vor un aparat pentru filme și meciuri. Poate fi utilizat și la posturi TV calitate digitală întrucât are tuner digital dublu, și evident că are și slot CI+.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are multiple porturi utile conectării diferitelor aparate. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată. Cred că se poate vedea că are aspect clasic Horizon.

Horizon 43HL733F, televizor de 109cm cu funcție monitor

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu rezoluție Full HD, panel IPS, Vea 200×200 și LAN pentru conectarea le net. Eu în general recomand să conectați TV-ul la net utilizând portul wi-fi, dar acesta neavând așa ceva o să trebuiască să vă folosiți de LAN, adică de cablu.
Softul din dotare e unul smart, adică cu Open Browser, aplicații diverse (Facebook, Netflix, Skype etc). În acest fel o să vă puteți uita la diferite filme de pe Netflix ori alte servicii de streaming.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are o diagonală mare, că are un consum scăzut de curent, disponibilitatea mai multor tipuri de porturi și tunerul digital dublu.
Contra ar fi că nu are Android și rezoluție 4K. Probabil că dacă era dotat cu una dintre aceste două lucruri atunci și prețul ar fi fost dublu, iar procesorul ar fi trebuit să fie unul minim quad core.

În concluzie, dacă vrei un televizor care să arate bine și să afișeze conținut din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vrei să te uiți cu el la filme de pe calculator atunci trebuie să știi că poți să-l utilizezi pe post de monitor mulțumită portului HDMI (are două astfel de porturi) și celui D-Sub (VGA).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu