≡ Meniu

Horizon 43HL737F, TV simplu cu rezoluție FHD

Dacă doriți un aparat simplu cu diagonală mare și rezoluție FHD atunci Horizon 43HL737F ar fi numai bun. E un model Non Smart (adică nu e Smart), iar din această cauză eu zic că e numai bun pentru oricine, inclusiv pentru persoanele interesate de un model pentru camera copiilor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat cu diagonală mare. Dacă o diagonală de 109 centimetri vi se pare prea mare atunci poate că o să vă placă mai mult un model de 101 cm cum e Horizon 40HL737F.

Horizon 43HL737F, TV simplu cu rezoluție FHD

Avantaje

Vine cu rezoluție 1920×1080 pixeli așa încât să puteți vedea filme Blu-ray ori HD la calitate maximă. Filmele se pot vedea prin conectarea unui player extern ori a unei memorii la portul USB.
Vine cu tuner digital dublu de tipul DVB C/T așa încât să puteți vedea posturi la calitate HD de pe cablu ori de la transmisii terestre.
Calitatea imaginii e una deosebită mulțumită rezoluției amintite mai sus, panelului IPS (cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade) și tehnologiei LED.
Poate fi montat pe un perete, iar pentru acest lucru are suport Vesa 200×200. Un astfel de suport nu costă mult și chiar recomand să-l puneți pe perete, dar la montarea suportului ar fi bine să apelați la cineva care se pricepe așa încât televizorul să nu cadă de pe perete cu tot cu suport.

Dezavantaje

Nu are soft smart, dar acest lucru nu e important pentru toată lumea. În cazul în care doriți soft smart puteți apela la un player cu Android sau la un Chromecast.
Are doar două porturi HDMI, din care unul ar putea fi utilizat pentru Chromecast, iar celălalt pentru un sistem audio mai bun. Portul HDMI e bun și pentru conectarea unui laptop așa încât să-l puteți folosi pe post de monitor/ecran extern.

Concluzie

Televizorul acesta se adresează celora interesați de un aparat care să nu coste mult și care să poată afișa o imagine de calitate din multiple surse (de la cablu, de la un player extern ori de la stick-ul USB).
Despre brandul Horizon trebuie menționat că e unul românesc și se ocupă cu vânzarea de televizoare din 2011. Televizoarele lor sunt unele ok, având cost mic de achiziție și fiabilitate ridicată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu