≡ Meniu

Horizon 43HL739F, televizor de 109 cm cu imagine 1080p

Televizorul Horizon 43HL739F e cel mai mare dintre modelele lansate și are dotări superioare. Bineînțeles, prețul e justificat și nu veți avea un televizor Smart ci unul simplu. Sunt puțini producători care mai oferă televizoare mari fără funcții Smart și la un preț mic. Dacă vreți să-i măriți funcționalitatea, puteți folosi un media player extern ori un laptop/desktop. După cum bine știți, ecranul laptopului e mic, iar un astfel de televizor ar fi ideal pentru a viziona un film recent descărcat.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul toate televizoarele ieftine, însă nu toate oferă o imagine FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 43HL739F, televizor de 109 cm cu imagine 1080p

Are un ecran LED cu tehnologie Clear Motion pentru un plus de claritate, adică rata de refresh e suficient de bună – 100Hz. Din punctul meu de vedere, cred că refreshul putea fi și mai bun, dar la un așa preț nu veți găsi altul mai bun. Apreciez că ecranul e Direct LED și nu Edge LED, astfel calitatea imaginii e superioară. Mai sunt multe de menționat dar în acest preț consider că nu există un alt model care să fie superior. Nu trebuie să fie neapărat un model scump ca să aibă dotări bune.

Dacă vă doriți un Smart TV cu sistem de operare, atunci trebuie să optați pentru un un alt brand. Acesta nu oferă astfel de televizoare, ci doar cu funcții Smart simple. Sistemul de operare oferă multe funcții noi, o interfață prietenoasă și e însoțit de tehnologii noi (WiFi). Caracteristicile speciale sunt următoarele:mod hotel, Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, Wake-Up Alarm, USB Cloning și Start-Up Position. Acestea sunt prezente cam pe toate modelele lansate anul acesta de Horizon.

Plusuri: două porturi HDMI, unghiuri de vizibilitate largi, ecran de tip Direct LED, sistem audio decent, arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 43HL739F e un televizor suficient de mare pentru cei care vor să-l pună în sufragerie. Dacă nu vă puteți decide pentru o măsuță TV, vă recomand un suport pentru perete. Acest televizor face parte din noua generație de televizoare de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu