≡ Meniu

Horizon 48HL730F, televizor LED de 122 cm

Televizorul LED Horizon 48HL730F nu e unul dintr-o serie Smart, dar deosebirea poate fi observată ușor din designul televizorului. E ceva mai diferit dar în ambele situații, finisajul e elegant și plăcut. Pentru cei  care nu-și permit un Smart TV dar ar dori unul pe viitor, eu le recomand un media player Smart care se conectează ușor la televizor (prin HDMI). Există multe astfel de playere iar cele mai scumpe sunt ceva mai dotate (adică prețurile sunt justificate, de cele mai multe ori).

Alternativele sunt următoarele: televizor cu diagonală inferioară, Smart TVuri și modele de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 48HL730F, televizor LED de 122 cm

Face parte din gama 2015 iar aceasta arată la fel indiferent de diagonală. Iluminarea e LED dar aceasta a devenit standard, iar diferența o fac restul tehnologiilor (video și audio).

Pe partea de imagine are: aspect lat, refresh de 100 Hz, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, imagine 1080p, iluminare Direct LED etc. În cm, 48 inci reprezintă 122 cm deci e cât 4 televizoare de 61 cm. Deci nu e chiar banal, iar filmele să văd destul de bine pe acesta. Cu alte cuvinte, prețul e justificat. Porturile sale sunt următoarele: un USB 2.0, Scart, două HDMI-uri, VGA etc. Mai sunt și altele dar acelea nu le veți folosit, doar cel pentru a conecta cablul pentru TV. Tunerul TV e unul standard și doar la modelele foarte scumpe e ceva mai avansat.

Alături de acest televizor veți primi următoarele: cablu de alimentare, telecomandă, baterii de tip AAA și stativul pentru masă. Designul său e prezent și la alte televizoare de la acest brand și e destul de reușit.

Plusuri: poate fi pus pe perete, are un ecran mare pentru cât costă, două HDMIuri, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 48HL730F e un televizor bun și care merită încercat. El poate fi pus cam în orice cameră, însă trebuie să fie una mai mare pentru a respecta distanța minimă (nu e indicat să puteți un televizor foarte mare și să stați la 2-3 metrii de el). Cel de sus poate fi pus în sufragerie sau dormitor iar locul său depinde de voi (pe perete).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu