≡ Meniu

Horizon 48HL733F, televizor Smart cu aplicațiile favorite

Televizoarele de la acest brand sunt destul de populare, iar cele Smart chiar sunt atractive. Horizon 48HL733F e un astfel de model și are o diagonală de 121 cm, deci mult mai mare decât cea a unui model de 31-32 de inci. Diagonala unui televizor joacă un rol destul de important atunci când vă plac filmele și vreți să le vizionați alături de prieteni ori familie. Acest gen de televizor poate fi pus în sufragerie, iar cu ajutorul aplicațiilor preinstalate se pot viziona clipuri video, socializa, răsfoi diverse imagini, puteți citi cele mai noi știri etc.

Multe alternative pot fi oferite de branduri recent apărute pe piață și care oferă variante competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 48HL733F, televizor Smart cu aplicațiile favorite

Orice televizor poate fi folosit ca un monitor doar că trebuie să aveți cablul HDMI și unele televizoare se poate alege sursa pentru a beneficia de o calitate video mai bună. Specificațiile unui astfel de televizor sunt destul de bune și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Televizoarele FullHD sunt de ajuns și nu e nevoie neapărat de unul 4K, cât timp nu prea vizionați conținut atât de detaliat. Oricum, filmele 1080p sunt destul de mari și poate că preferați doar conținut 720p (seriale TV).

Un televizor nu mai trebuie să fie unul Smart pentru a avea mai multe porturi HDMI sau USB. Ideea e că noile generații de televizoare au dotări standard mai bune și dotările speciale sunt ceva mai puține. Oricum, cred că veți alege un astfel de televizor datorită acelor aplicații. Poate ocupa destul de mult spațiu pe comodă, de aceea unii optează pentru niște suporturi speciale pentru perete care nu costă foarte mult.

Plusuri: oferă destul de multe aplicații, arată bine, calitate video superioară, poate fi montat pe perete, sunet decent.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă unii dintre voi nu sunteți mulțumiți de puterea sistemului audio, la acest Horizon 48HL733F poate fi conectat un sistem audio clasic sau chiar un soundbar. Un soundbar nu costă chiar așa de mult și nici nu ocupă spațiu (poate fi pus în fața televizorului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu