≡ Meniu

Horizon 48HL737F, televizor LED cu imagine FullHD

Televizorul Horizon 48HL737F poate fi pus în sufragerie deoarece mi se pare suficient de mare și pentru a câștiga spațiu, poate fi pus pe perete. Bineînțeles, instalarea se face cu un kit de montare corespunzător – VESA 400. Acest tip de kit costă destul de puțin dar e necesar dacă vă gândiți să scăpați de mobilierul nedorit din cameră. Pentru un buget mai mic, se poate alege varianta de 40 de inci care oferă același specificații, bineînțeles, ecranul nu e același.

În funcție de alegerea făcută, trebuie să țineți cont că un televizor simplu ca acesta e mult mai ieftin decât unul Smart oferit de un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 48HL737F, televizor LED cu imagine FullHD

Nu putea fi foarte scump deoarece e de tip Non Smart, adică nu oferă browser web, WiFi, aplicații și altele. Poate că toate acestea vă sunt inutile cât timp dețineți un smartphone sau o tabletă de pe care să accesați mai rapid o anumită informație sau un anumit conținut. Poate fi folosit ca monitor dar e prea mare pentru a sta atât de aproape de el.

Conectivitatea e un capitol care nu trebuie neglijat cât timp nu-l veți folosi doar pentru emisiuni sau seriale TV preferate. Poate vă gândiți să vizionați un film de pe un alt dispozitiv folosindu-vă de un cablu HDMI, deci portul HDMI e necesar, doar că la acest model sunt prezente două astfel de intrări video. Orice televizor are dotări sau funcții speciale pe lângă cele standard și nu sunt prezente pe orice televizor. De exemplu acesta are: mod hotel, ecran de bun venit, alarmă, activare/dezactivare OSD, USB Cloning și Start-Up Position.

Plusuri: are un aspect plăcut, sistem audio performant, imagine foarte clară din orice unghi, caracteristici speciale utile.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 48HL737F e cel mai bun exemplu că pot fi televizoare performante și la prețuri atractive, iar acest brand nu prea are concurență la acest capitol. Se poate vedea din poza de sus că s-a renunțat la stativul clasic în favoarea a celor două piciorușe care-i oferă o mai bună stabilitate dar și un plus de eleganță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu