≡ Meniu

Horizon 48HL810F, televizor Smart LED de 122 cm

Televizorul LED Horizon 48HL810F e unul dintre primele modele Smart ale acestui an de la acest producător. Spre televizoarele simple, acestea are aplicații, browser web și tehnologii avansate. Numărul de porturi e mai mare dar depinde de serie, dar seriile scumpe oferă ceva mai multe porturi HDMI și USB. În cazul acestui model nu e nevoie de mai mult. Puteți accesa conținut media de pe stick, media player sau de pe web deoarece aplicațiile gen Youtube, Flickr, Opera etc. pot fi de folos.

Dacă vi se pare scump, optați pentru un model inferior ca și diagonală. Acest brand oferă soluții ieftine și nu cred că ar trebui să vă îndreptați atenția spre altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 48HL810F, televizor Smart LED de 122 cm

E un LED destul de nou și care prezintă caracteristici tehnice corespunzătoare. Sistemul audio Nicam Stereo are difuzoare de 8W și claritatea e decentă. Bineînțeles, nu se compară cu un sistem audio extern. Un ecran de 48 inci e mare iar pentru cei care nu știu, e vorba de unul de 122 cm, adică e cât patru ecran de 60 cm. Are specificații destul de bune iar rata de refresh e corespunzătoare – 200 Hz. Modelele lansate anul trecut aveau 100 Hz dar e bine că e mai mare deoarece trebuie să fie conformă cu piața și să aveți un motiv în plus pentru a-l achiziționa.

Pe partea de conectivitate are: LAN, WiFi Ready, două porturi HDMI, două USB-uri, VGA etc. Chiar dacă e doar WiFi Ready, puteți să vă conectați wireless la un router deoarece are acel dongle inclus. Accesoriile incluse sunt următoarele: cablu de alimentare, telecomandă + 2 baterii, dongle WiFi și suport pentru masă. Caracteristicile speciale sunt următoarele: design slim, aplicații, Social TV, Opera TV Store, DLNA și compatibil VESA 400.

Plusuri: preț atractiv pentru un Smart TV așa de mare, 200 Hz, dongle WiFi inclus, software interesant și design elegant.
Minusuri: nu are wireless integrat.

Horizon 48HL810F e o alegere destul de mare și pentru o sufragerie mi se pare destul de mare și calitatea e una superioară. Pentru a fi pus pe perete, trebuie să luați un kit de montare ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu