≡ Meniu

Horizon 48HL910U, televizor ieftin cu rezoluție 4K

Horizon 48HL910U e un televizor al anului 2015 care vine cu soft smart și cu rezoluție 4K. E un televizor de top disponibil la un cost de achiziție minim. Unghiurile de vizibilitate ale acestui model sunt excepționale deoarece e vorba de un televizor cu ecran IPS (unghiuri 178/178 grade). Iar, dacă vrei să-l conectezi la net atunci te poți folosi de portul LAN ori wireless.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e la curent cu tot ce ține de tehnologie. Adică, are 4 porturi HDMI, VGA, browser și altele. Din imaginea de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest televizor.

Horizon 48HL910U, televizor ieftin cu rezoluție 4K

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu ecranul mare de 112 centimetri, cu rezoluția 4K și cu multiplele porturi.
Tunerul digital al acestui aparat e unul triplu și vă va ajuta la vizionarea diferitelor posturi TV la calitate HD.
Evident că dacă vrei să economisești spațiu poți să-l montezi pe un perete întrucât e compatibil Vesa 400×400.
Softul e unul avansat cu suport Youtube, Netflix și Skype. Netflix nu știu dacă o să vă meargă deoarece nu e disponibil, încă, în țara noastră.

Pro achiziție acestui model ar fi că nu costă prea mult, că vine de la un brand ok și că are multă tehnologie incorporată.
Contra achiziției ar fi că are un consum de 87W, dar acesta trebuie mulțumit în special faptului că are un ecran foarte mare de 48 inci.

Concluzia mea legată de modelul acesta e că își merită banii și e o investiție rentabilă întrucât vine cu tehnologia viitorului. Fără dar și poate toate televizoarele vor avea într-un viitor apropiat nevoie de rezoluție 4K deoarece acesta va fi standardul. 😉
Adevărul e că mi-aș fi dorit să pun și un review video cu acest model, dar fiind foarte nou pe piață nu e disponibil așa ceva.
În trecut televizoarele ieftine cu 4K erau slabe în sensul că imaginea sacada, dar acum totul e schimbat întrucât au băgat procesoare mai puternice și mai multă memorie. Să nu mă întrebați ce procesor și câtă memorie are acest televizor că nu știu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu