≡ Meniu

Horizon 49HL733F, televizor ieftin cu funcții Smart

Horizon 49HL733F face parte dintr-o serie care oferă mai multe variante cu aceleași caracteristici tehnice. Cel de jos nu e nici cel mai mare dar nici cel mai mic. Nu orice brand oferă astfel de dotări la un preț așa de bun. Sunt multe motive pentru care ar trebui să alegeți un model de la acest brand, dar principalul motiv ar fi prețul atractiv. Designul e la fel de plăcut ca la restul modelelor de la alte branduri și mă refer la acele piciorușe (restul designului e același). Nu e nevoie de un media player suplimentar cu un astfel de televizor, dar se poate folosi un laptop pentru a reda filmele de pe el (conectarea se face simplu, prin cablul HDMI).

Dacă acest televizor nu e suficient de mare, optați pentru cel de 55 de inci (se observă ușor diferența, iar pentru a nu ocupa mult spațiu, alegeți și un suport TV). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 49HL733F, televizor ieftin cu funcții Smart

Pe partea de imagine are un display de 124 de cm cu caracteristici destul de bune: luminozitate de 300 cd/mp, Direct LED, aspect lat, rezoluție FullHD, unghiuri de vizibilitate de 178 grade. E dotat cu tuner TV destul de bun, intrare video, player multimedia integrat, porturi numeroase pentru a conecta diverse periferice.

Vine cu un pachet destul de generos de aplicații și browserul web nu lipsește. Deci partea software e destul de avansată și nu e chiar așa de banală ca la unele televizoare ieftine de la alte branduri. Chiar dacă diagonala e diferită, caracteristicile tehnice sunt aceleași, deci puteți alege fără nici o problemă unul mai mic dacă vi-l permiteți pe cel mare.

Plusuri: aplicații multe, două porturi HDMI, USB 2.0, design plăcut, preț atractiv pentru un ecran așa de mare.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 49HL733F e o alegere destul de bună deoarece nu e nici prea mare dar nici prea mic. Seriile care oferă doar televizoare mici nu pot concura cu seria HL733F, care pare să fie una dintre cele mai bune. Mai sunt și alte serii care oferă ecran 4K, dar pe viitor vor mai fi și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu