≡ Meniu

Horizon 49HL739H, televizor cu diagonală de 123 centimetri

Horizon 49HL739H e un televizor apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se recomandă prin mai multe lucruri cum ar fi playerul integrat, rezoluția Full HD și unghiurile de vizibilitate perfecte.
Un astfel de televizor e foarte ușor de utilizat și la nevoie poate fi extins cu un player multimedia care să-i ofere porturi de rețea și un sistem de operare avansat precum Android.

Costul aparatului nu e unul mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu ecran mare de 123 centimetri și două porturi HDMI. Având un picior puteți vedea că arată foarte bine, iar dacă vă deranjează piciorul atunci îl puteți lua jos pentru a instala aparatul pe perete.

Horizon 49HL739H, televizor cu diagonală de 123 centimetri

Ecranul de 49 inci al acestui model e unul mai mult decât suficient pentru meciuri ori emisiuni la calitate HD (are tuner digital dublu). Pentru a nu ocupa prea mult loc în cameră vine cu suport Vesa 400×400.
Consumul de curent nu e prea mare chiar dacă ecranu e de 123 centimetri. Este foarte important să alegem aparatură electronică cu un consum de curent cât mai mic deoarece asta se va vedea în facturile lunare.
Puteți viziona posturi TV la calitate HD deoarece are tuner digital dublu și slot CI+. Televiziunea digitală e ultima fiță și mai mult ca sigur că o să vă impresionați prietenii prin calitatea imaginii atunci când o să vă uitați la emisiuni televizate.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, posibilitatea montării sale pe perete și că are ecran cu diagonală mare. În zilele noastre e absolut obligatoriu să ai „o plasmă” cu ecran cât mai mare, că dacă nu vei fi văzut ca un sărăntoc de către prieteni.
Contra achiziției ar fi lipsa softului smart.

Deci, dacă te interesează un televizor care să te ajute la vizionarea de emisiuni ori de conținut Blu-ray atunci acest model ar fi recomandarea mea. Punctul forte al acestui televizor e claritatea imaginii, iar dacă aveți nevoie de ceva facilități care-i slipsesc atunci puteți apela la un player cu Android ori ceva de genul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu