≡ Meniu

Horizon 50HL730F, televizor cu unghiuri de 178 grade

Horizon 50HL730F e un televizor fără funcții Smart și e oarecum normal la un așa preț și la o așa diagonală. dacă vreți un Smart TV în acest preț, atunci trebuie să alegeți o diagonală mai mică. Acesta e un televizor clasic cu funcții simple și care poate fi ideal pentru vizionarea de filme. Nu are nici tehnologie 3D care să convertească imaginea. Arată foarte bine iar dacă nu vă place suportul pentru masă puteți să-l puneți pe perete. Dacă vi se pare scump, puteți alege un televizor de la același brand dar cu imagine mai mică.

Dacă vreți ceva diferit puteți alege și un alt brand în special dacă nu sunteți fan. Sunt mulți producători care oferă soluții pentru diverși utilizatori (în funcție de preferințele fiecăruia dar și buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 50HL730F, televizor cu unghiuri de 178 grade

E un LED al acestui an și care nu are funcții Smart. Pe partea de imagine are o diagonală de 127 cm, contrast dinamic de 5000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp, refresh de 100 Hz, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și aspect lat. Chiar și la capitolul sunet impresionează deoarece are difuzoare puternice, tehnologii audio decente și altele. Ca oricare alt televizor și acesta are tuner TV DVB-T/C și player multimedia incorporat.

Un televizor clasic ca acesta nu are multe porturi dar are suficiente HDMI-uri (două). Interiorul pachetului cuprinde și accesorii: cablu de alimentare, telecomandă, baterii AAA și stativ pentru masă. Pe partea de design se poate observa că are margini destul de înguste și că suportă kituri de montare diverse (maxim VESA 400).

Plusuri: are un ecran mare, preț atractiv, refresh de 100 Hz, imagine clară din diverse poziții, design elegant și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 50HL730F e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor deoarece diagonala sa e una mai mult decât generoasă – 50 inci. Unele caracteristici le puteți observa din nume (diagonală, serie sau generație), e bine să citiți și ce specificații are acel televizor. Pentru mai multe funcții, se poate conecta un media player extern și acele modele sunt de mai multe feluri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu