≡ Meniu

Horizon 55HL733F, televizor Smart cu ecran Direct LED

Horizon 55HL733F nu e cel mai mic model din serie ci e cel mai mare. Astfel că dacă nu vi-l permiteți pe acesta, se poate alege televizorul ceva mai mic dar cu aceleași caracteristici/dotări. Seriile noi oferă multe dotări interesante și un design elegant care iasă ușor în evidență.

Nu pot spune că excelază la toate capitolele, dar mie mi se pare destul de dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 55HL733F, televizor Smart cu ecran Direct LED

Caracteristicile tehnice sunt bune pentru cât costă, poate chiar foarte bune. Nu toți producătorii oferă televizoare performante la prețuri atractive, deoarece oferă ceva mai avansat. Cu alte cuvinte, unele televizoare au cele mai noi tehnologii însă nu oricine e dispus să dea prea mult pe un televizor. Să nu se înțeleagă greșit, chiar și televizorul de sus e foarte bun și se poate observa că are ecran Direct LED, care e peste cel Edge LED.

Are un număr destul de mare de porturi, însă pe noi nu ne interesează chiar toate. E bine că are multe HDMI-uri, USB 2.0, slot CI+, DLNA și altele. Oricum, nu cred că veți avea nevoie de un alt port. Are chiar și VGA-ul pentru a conecta un desktop la acesta dar calitatea video lasă de dorit deoarece doar prin HDMI veți obține calitatea dorită (la filme).

Aplicațiile sale sunt: browser Opera, Facebook, Youtube, Flickr, NETFLIX, BBC iPlayer, AccuWeather, Twitter. Acestea sunt cele mai utilizate aplicații și acestea sunt prezente și pe alte televizoare Smart, chiar și de la alte branduri.

Plusuri: sistem audio destul de bun, aplicații suficiente, ecran superb, poate fi pus pe perete cu un suport, multe porturi HDMI etc.
Minusuri: lipsă wireless.

Horizon 55HL733F putea să se conecteze wireless la un router pentru a vă folosi de acele aplicații oferite, dar și de browserul web. Bineînțeles, interfața nu e ca și cea de la tablete ci e ceva mai simplă pentru a putea folosi telecomanda inclusă. Un televizor cu sistem de operare poate oferi mai multe opțiuni și interfața e mai prietenoasă, însă mai trebuie să treacă ceva timp până vom vedea așa ceva și pe modele ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu