≡ Meniu

Horizon 55HL810F, televizor mare cu refresh de 400 Hz

Televizorul Horizon 55HL810F e unul dintre multe televizoare Smart de pe piață, dar și unul dintre puținele care au un preț ceva mai atractiv. Nu toți avem un buget foarte mare sau poate că nu suntem dispuși să dăm prea mult pe un televizor. Bineînțeles, unele variante mari au și preț justificat deoarece imagine 4K e mult mai detaliată. Pentru un buget mai mare puteți lua un televizor mai mare fie unul 4K, dar nu prea există așa de mult conținut 4K. Tehnologia 3D nu mai e la modă, însă poate există doritori pentru a viziona filme 3D. Acest brand nu oferă multe astfel de soluții, de aceea un alt brand poate fi luat în calcul.

Alternativele sunt modele diferite ca și dimensiuni ori poate televizorul alt brand (dacă aveți un buget mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 55HL810F, televizor mare cu refresh de 400 Hz

Ecranul său e unul de tip Edge LED care nu e cel mai bun dar e de ajuns (Direct LED e superior). Poate fi folosit ca un monitor datorită intrărilor video și rezoluției FullHD. Pe partea de sunet are difuzoare destul de puternic, tehnologie audio avansate și pentru un plus de calitate audio puteți opta pentru boxe cu bass.

Caracteristicile de imagine mi se par satisfăcătoare pentru un televizor așa de mare însă modelele mult mai scumpe de la brandurile cunoscute, oferă dotări superioare. Prezintă un număr mare de porturi iar tehnologia wireless WiFi îi mărește funcționalitatea. Și așa nu cred că vă veți conecta prin cablu LAN la internet (e mult mai simplu dacă folosiți un router wireless, adică nu mai e nevoie de cabluri). Chiar dacă are funcții Smart, accesoriile incluse sunt cele incluse.

Plusuri: multe porturi HDMI, are un design modern, tuner TV performant, imagine clară și funcțiile Smart.
Minusuri: nu are Android.

Horizon 55HL810F e o alegere cu ecran generos la un preț decent, însă nu e vorba de un model din segmentul superior, ci doar mijlociu. Mă refer atât la partea de dotări cât și la interfața oferită de acel software. Cu alte cuvinte, există ceva mai bun pe piață dar pentru un buget mult mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu