≡ Meniu

Horizon 55HL910U, televizor 4K cu funcții Smart și 400 Hz

Horizon 55HL910U e un televizor modern și nici nu cred că mai are sens să vă spun de este unul. Imaginea 4K e prezentă doar pe televizoarele și ceva mai performante, iar un refresh de 400 Hz e satisfăcător. Nici nu aș alege un televizor cu refresh de 100 sau 200 Hz, pentru că imaginea ar fi neclară atunci când vizionați un film sau vă jucați un joc. Cu siguranță, acest brand nu a lansat doar această variantă ci și altele cu diagonale mai mici/mari. Nu prea găsesc motive pentru a nu-l achiziționa, însă nu e vorba de un brand foarte popular dar oferă soluții destul de bune.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul variantele FullHD din același buget, dar nu cred că merită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 55HL910U, televizor 4K cu funcții Smart și 400 Hz

Are aceleași caracteristici tehnice ca restul variantelor din aceeași serie. Însă dacă nu știți un alt model de la acest brand și care să facă parte din seria HL910U, trebuie să știți că are o ieșire audio de 20W, Edge LED, tuner TV foarte bun, intrare pentru antenă, WiFi, multe HDMI-uri și USB-uri.

Tehnologiile măresc calitatea imaginii dar și a sunetului, dar depinde despre ce tehnologii discutăm (nu toate sunt prea avansate). Pot spune că acest televizor poate înlocui fără probleme unul mai vechi cu imagine 1080p și chiar dacă vizionați un film FullHD, calitatea e mult mai bună la acesta. Sunt destule televizoare care fac acea îmbunătățire a calității. Pe partea de conectori are multe porturi dar și tehnologie WiFi pentru conectare fără fir la internet (la un router wireless).

Plusuri: arată foarte bine, refresh bun, ecran 4K de 139 cm, preț bun, multe porturi HDMI și USB pentru conectarea perifericelor.
Minusuri: nu are sistem de operare Android.

Personal, Androidul mi se pare cel mai reușit dintre ele, iar Horizon 55HL910U are un software similar dar nu la fel de avansat. Dacă vi se pare cam scump, vă recomand cel de 40 de inci care oferă aceleași specificații tehnice (din aceeași serie), deci nu aveți de ce să alegeți alt televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu