≡ Meniu

Horizon 55HL950U, televizor 3D Curbat cu funcții Smart și 800 Hz

Horizon 55HL950U e unul dintre cele mai performante televizoare de pe piață și de la acest brand. Dacă vreți un televizor mai deosebit pentru o sufragerie, acesta e acela sau poate chiar unul cu imagine mai mică (depinde de la ce distanță îl folosiți sau cât de mare este). Acest producător nu oferă foarte multe televizoare ca acesta și multe sunt inferioare celui de jos. Ceva mai ieftine e un ecran 4K clasic și mi se pare normal că un ecran curbat să coste mai mult. La un moment dat, televizoarele HD nici nu vor mai exista, FUll HD va fi standard.

Nu se mai fabrică televizoare mari fără funcții Smart, dar nici nu prea mai sunt căutate. Ideea e că toți utilizatorii vor să vadă un conținut media cât mai diversificat iar pe internet e fără limite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 55HL950U, televizor 3D Curbat cu funcții Smart și 800 Hz

Caracteristicile tehnice trebuie să fie corespunzătoare dimensiunilor televizorului, dar și tehnologiile sunt foarte importante. Imaginea poate fi clasică ori 3D, iar de conversie se ocupă televizorul. dacă conectați un media player la acesta și vreți tot imagine 3D, e obligatoriu ca playerul să fie tot 3D (depinde de pe ce redați conținutul media).

E foarte bine că are o rată de refresh așa de mare – 800 Hz, deoarece imaginea e mai clară atunci când vă jucați ori redați un film. Acest televizor oferă player integrat cu interfață USB pentru redare media, un tuner TV foarte bun și intrare pentru antenă. Caracteristicile speciale sunt mai multe decât la alte televizoare: browser web Opera, aplicații, WiFi, USB cloning etc. Poate fi pus pe perete cu un kit de montare dar trebuie să fie de tip VESA 400 și astfel veți câștiga spațiu în sufragerie.

Plusuri: imagine curbată de tip 4K, refresh foarte bun, preț atractiv, funcții Smart, ochelari 3D incluși.
Minusuri: nu prea sunt.

Singurul minus al acestui model Horizon 55HL950U ar fi lipsa unui sistem de operare mai cunoscut. Chiar și fără, are multe aplicații și funcții, poate și prea multe. Se pare că pe viitor nu mai e nevoie de un abonament la televiziune dacă aveți un astfel de televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu