≡ Meniu

Horizon 65HL810F, cel mai performant televizor de la Horizon

Horizon 65HL810F e un televizor cu imagine LED, tehnologii avansate (la imagine și sunet) și funcții Smart. Nici nu prea se mai fabrică plasme sau alte tipuri de ecrane, tehnologia LED e ieftină și foarte eficientă. Din poza de jos se poate observa cam cum arată acesta și e evident că nu e un televizor clasic. Dacă nu vă place cuma rată stativul ori poate că nu aveți o masă TV suficient de mare, vă recomand să-l puneți pe perete. }ntr-o sufragerie, un televizor arată foarte bine pe perete.

Dacă vi se pare foarte mare, atunci alegeți unul mai mic – până în 101 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 65HL810F, cel mai performant televizor de la Horizon

E vorba de generația nouă care a fost lansată anul acesta și are un design nou. E vorba de o serie Smart cu sistem audio stereo de 12*2W. Imaginea de 165 cm poate că așa nu pare mare, dar voi trebuie să vă imaginați că aveți patru televizoare de 82 cm. Alte specificații tehnice sunt: refresh de 400 Hz, iluminare Edge LED, luminozitate de 350 cd/mp, aspect 16 pe 9 etc.

Playerul multimedia integrat e prezent la acest televizor și are interfață USB pentru a conecta un stick USB. Conectivitatea e foarte bună: USBuri 2.0, VGA, 4 HDMIuri, component, Scart etc.

Accesoriile incluse sunt următoarele: cablu de alimentare, telecomandă, dongle WiFi, baterii AAA și stativ pentru masă. Aplicațiile preinstalate sunt multe: browser Opera Open, Youtube, Flickr, Netflix, BBC iPlayer, AccuWeather etc. Acestea sunt prezente și pe variantele mai mici și care arată diferit, dar e normal pentru că stativul e altfel. La acesta, stativul e diferit pentru o stabilitate mai bună. Pentru a fi pus pe perete e nevoie de un kit de 400 cu 400 mm.

Plusuri: tehnologie WiFi, funcții Smart, arată foarte bine, refresh de 400 Hz, multe porturi HDMI și USB.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 65HL810F e un televizor al noii generații care poate fi folosit pentru a viziona emisiunea favorită, un meci de fotbal, filme de pe stick/PC dar și conținutul media de pe web poate fi accesat. Doar că browserul web de pe televizoare e diferit de cel de pe Windows.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu