Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint AG M IX, hotă cu capacitate de absorbție maximă de 610 mc/h

Hotpoint AG M IX e o hotă incorporabilă cu un motor și o putere de absorbție de 610 mc/h. Se adresează celora care vor un model clasic de tip casetă, dar care să poată fi incorporată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul eficient din toate punctele de vedere. Poate că unora li se pare că are un preț cam mare, dar acesta e dat de capacitatea de absorbție superioară. O să găsiți modele la 200 lei, dar acelea au capacității de 100-200, adică de 3-4 ori mai mici ca a acesteia.

Hotpoint AG M IX, hotă cu capacitate de absorbție maximă de 610 mc/h

Hota e una inox de culoare argintie, iar burlanul are diametru de 150 mm. E un model clasic prin prisma aspectului, dar și a controlului deoarece poate fi controlată mecanic.
Motorul are o capacitate maximă de 610 mc/h, dar asta e obținută doar în treapta cea mai ridicată. Modelul acesta are 3 viteze plus cea intense.
Iluminarea se realizează cu două lămpi de halogen de 20W fiecare, iar eficiența acestora e D. Capacitatea de absorbție nu trebuie confundată cu puterea motorului care e de 250W.
Pe site-ul oficial am găsit că modelul AG M IX /HA e unul dotat cu filtre de aluminiu lavabile, iar la unele magazine online scrie că e vorba de filtru din carbon. Se pare că filtrul e de aluminiu, iar ca accesoriu opțional e disponibil filtru de carbon.
Nivelul de zgomot maxim e de 68 decibeli, deci nu e un aparat prea gălăgios.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand premium (nu e unul asiatic, ci unul americano-european), fiabilitatea ridicată (garanția e una ridicată de la 2 la 5 în în funcție de valabilitatea promoției).

Deci, dacă vrei un aparat eficient care să te ajute să menții casa fără mirosuri de mâncare și fără aburi atunci acesta ar fi recomandarea mea. În cazul în care te interesează alternative în plaja de 500-600 (capacitate de absorbție) atunci aici găsești câteva alternative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu