≡ Meniu

Hotpoint AQC9 6F7 TM1, uscător cu clasa A++ și 9 kg

Acest uscător de rufe numit Hotpoint AQC9 6F7 TM1 e ceva mai bun decât restul deoarece uscă destul de mult și consumul de energie e redus. Mai trebuie menționat că are multe tehnologii interesante: High Definition, Digital Motion, ciclu antialergic, Ecotech. Bineînțeles, mai sunt și alte dotări interesante care măresc funcționalitatea și eficiența acestui aparat. Puteți observa ușor o diferență de preț între acest uscător și unul ceva mai simplu dar cu performanțe similare, totuși, tehnologiile de pe acesta sunt de folos (fie oferă rezultate mai bune, fie reduc din consum).

Acest uscător poate fi pus peste mașina de spălat, dacă e la fel de mare și astfel veți economisi spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint AQC9 6F7 TM1, uscător cu clasa A++ și 9 kg

Acesta poate usca rufe destul de multe – 9 kg, dar cu un program corespunzător, se poate introduce și mai puțin. E dotat cu un afișaj LED, încărcare frontală (ușă transparentă), 16 programe de spălare și altele. Nu toate uscătoarele au astfel de dotări, unele pot avea un ecran LCD bine iluminat sau chiar o capacitate de încărcare inferioară. Încărcarea poate fi doar frontală pentru toate modelele ș nu e ca la mașinile de spălat care pot avea încărcare superioară.

Programele de uscare sunt destul de multe și sunt similare cu cele ale mașinilor de spălat. Pe partea de funcții și siguranță, uscătorul prezintă: Digital Motion, pompă de încălzire, oprire și adăugare, sistem siguranță împotriva copiilor, semnalizare acustică terminare program, informații display și programare întârziată (se poate a mâna pornirea unui program). Adâncimea sa e mai mare decât a altor modele – 63 cm, deci nu o puteți pune peste o mașină de spălat îngustă.

Plusuri: poate usca mult și eficient, ușor de folosit, arată foarte bine, poate usca orice țesături datorită numărului mare de programe.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hotpoint AQC9 6F7 TM1 e unul dintre cele mai bune uscătoare de pe piață și se poate observa după capacitatea de încărcare dar și după numărul mare de programe/funcții. Poate fi așezat într-o cameră ferită de umiditate sau chiar lângă mașina de spălat. În poza de sus se poate vedea că acest uscător poate fi peste o mașină.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • cristina

    Buna ziua,
    De unde pot luat un kit de montare a uscatorului Hotpoint Ariston AQC96F7TM1 peste o masina de spalat Indesit?

    Multumesc!

Lasă un comentariu