≡ Meniu

Hotpoint AQD1170D 69, model Aqualtis cu 1600 Rpm

Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 e îmbinarea perfectă dintre o mașină de spălat și un uscător. E un aparat numai bun pentru cei interesați să aibă un aparat 2 în 1, iar economia de spațiu se va vedea.
Încărcarea aparatului e una frontală, iar pentru analizarea diferiților parametri există un ecran LCD.

Costul de achiziție nu e unul mare deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă e să ne uităm bine la preț atunci vedem că în comparație cu prețurile de anul trecut a aparatelor de acest fel, acesta e mult scăzut.

Hotpoint AQD1170D 69, model Aqualtis cu 1600 Rpm

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu costă mult și arată foarte bine.
Din imaginea de alături poți vedea că aspectul e unul caracteristic Hotpoint și că nu-ți prea dai seama că e vorba despre un aparat 2 în 1.

La capitolul specificații se poate lăuda cu clasa de eficiență A la toate capitolele (legate de mașina de spălat), o capacitate mare de încărcare de 11 kilograme (7kg e la uscat) și cu un nivel de zgomot nu prea mare… la spălare.
Cele 1600 rotații pe minut te vor ajuta în sensul că procesul de uscare va dura mai puțin.
Vine și cu o opțiune care te va ajuta să calci mai ușor, acestă opțiune fiind numită călcare ușoară.
Zgomot nu face deoarece nivelul de zgomot e scăzut. De exemplu, la spălare are 51 dB, iar la centrifugare de 78. 😉

Avantaje ale achiziționării unui astfel de produs ar fi clasa A de eficiență energetică, că arată bine, costul de achiziție deloc mare și că e realizat din materiale calitative (sunt folosite aceleași materiale precum la alte mașini de spălat). Un alt avantaj ar fi că are garanția de 5 ani, dar asta cu garanția prelungită e o promoție valabilă aici.
Dezavantaje sunt, mai exact acest model e unul care ar fi fost mai bine dacă ar fi avut clasa A+++ de eficiență energetică, dar acest lucru nu e chiar posibil având uscătorul integrat.

Deci, dacă nu ai prea mult loc în casă pentru două aparate atunci acum ai acest aparat cu uscător incorporat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu