≡ Meniu

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC92F7TM, uscător cu încărcare de 9 kg

Uscătorul de rufe Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC92F7TM e unul dintre cele mai avansate modele și care merită încercat. Mai trebuie menționat faptul că e oferit de un brand destul de cunoscut și experimentat. Astfel, fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială și are incorporate cele mai noi tehnologii. La finalizarea programului, rufele pot fi puse în dulap dacă nu trebuie călcate. Un astfel de aparat vă poate ajuta să câștigați timp prețios, iar dacă timpul înseamnă bani, cu atât mai mult merită să faceți o astfel de achiziție.

Sunt multe modele care pot fi folosite pentru a usca rufele însă nu exisă alte tipuri de aparate (excepție fac mașinile de spălat cu uscător incorporat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC92F7TM, uscător cu încărcare de 9 kg

Arată ca o mașină de spălat rufe adică se poate vedea interiorul său. În trecut, ușa era diferită în sensul că nu avea geam și nu știu cât de util este acel geam, dar parcă arată mai bine. Toate uscătoarele au încărcare frontală iar acesta suportă până la 9 kg de rufe. E recomandat să nu depășiți această cantitate de aceea și mașina de spălat ar trebui să aibă o capacitate de încărcare similară (între 7-9 kg). Consumul de energie e mai mic la acesta de aceea și e mai scumpă și clasa de eficiență energetică e A++.

În total are 16 programe de uscare și nu cred că are sens să vi le enumăr. Multe dintre ele sunt prezente și la alte uscătoare. Ca și funcții are semnalizare acustică pentru finalizare program, programare întârziată și altele.

Plusuri: poate usca destul de mult, multe programe de uscare, arată bine, panou de control decent, fiabil și silențios.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC92F7TM este un aparat care poate să vă fie de folos și singurul minus ar fi prețul. Mă gândesc că aveți unde să-l puneți, dar poate fi pus și peste mașina de spălat rufe dacă are aceeași adâncime. aparatele pot fi puse sub blat chiar dacă nu sunt incorporabile. Optați doar pentru aparate de la producători cunoscuți dacă nu doriți să le schimbați în fiecare an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu