≡ Meniu

Hotpoint-Ariston BCB31AAE, combină clasa A+ cu 255 litri

Hotpoint-Ariston BCB31AAE e o combină frigorifică dotată cu clasa A+ de eficiență energetică, iar capacitatea e una mare de 255 litri, fiind vorba despre un volum net. Nu e un aparat dotat cu Fuzzy Logic, dar frigiderul are dezghețare automată.
Un astfel de aparat se adresează celora interesați de o combină frigo nu prea înaltă, dar care să poată ține la păstrare multe alimente.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e foarte dotat la interior. Am pus alături și o poză pentru a vă forma o opinie despre cum arată acest model. Se poate vedea foarte clar că e un model simplu fără dispenser de apă ori alte chestii inutile.

Hotpoint-Ariston BCB31AAE, combină clasa A+ cu 255 litri

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază prin faptul că are un volum net de 255 litri, consum mic de curent (290 kWh pe an) și că are o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.
Autonomia de funcționare e una mare, mai exact de 18 ore, iar prin acest lucru alimentele nu se vor altera atunci când se întrerupe curentul din motive nejustificate.
Frigiderul e unul bine compartimentat fiind vorba de unul cu 3 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente.
Modelul de față vine cu două funcții, adică cu High Definition și Control igienă. Prima funcție asigură prospețimea alimentelor până la 9 zile, iar a doua asigură prevenirea formării de mucegai și bacterii deoarece interiorul e acoperit cu o folie permanentă specială.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe motive printre care aș aminti consumul mic de curent, că are sistem antibacterian (în acest fel aparatul e unul care nu produce mirosuri) și fiabilitatea ridicată.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost.

Deci, dacă ești interesat de a achiziționa un aparat cu o înălțime de 177 centimetri și care să vină de la un brand ok atunci îți recomand acest model. Firma producătoare e una americano-europeană deoarece are rădăcini de la Whirlpool, GE și Indesit (producător italian).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu