Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint-Ariston KIS 640 B, plită cu inducție și zone de gătit mari

Plita incorporabilă Hotpoint-Ariston KIS 640 B e una dintre cele mai moderne plite care pot fi puse pe blat. Se observă ușor finisajul pe negru lucios care îi dă un plus de eleganță și zonele de gătit pătrate. În general, zonele de gătit sunt circulare doar că acest aspect nu vă afectează în nici un fel deoarece e vorba de zone de gătit destul de mari la această plită.

Plitele cu inducție sunt ceva mai scumpe decât cele pe gaz ori vitroceramice (electrice simple), pentru că au tehnologii ceva mai multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint-Ariston KIS 640 B, plită cu inducție și zone de gătit mari

E o plită cu alimentare complet electrică și care îi dă un plus de randament deoarece plita dispune de tehnologii ceva mai bune decât altele. Mă refer la inducție care e o tehnologie modernă și nu orice plită o are. Mai precis, timpul de fierbere e mult redus iar plita e tot timpul rece deoarece doar vasul se încălzește. E un plus pentru cei care nu au timp de pierdut și vor să o curețe imediat după utilizare. Din poza de sus se observă că are arzătoare mari și normale, deci cel mic lipsește la această plită. Sincer, nici nu prea e folosit acel arzător și la această plită nici nu e nevoie (se încălzește doar vasul, deci nu e risipă de energie).

Pe lângă cele 4 zone de gătit, plita are panoul de control cu control touch, timer și buton de blocare a panoului de control (ideal pentru copii). Ca și funcții speciale, plita are funcție Booster și indicator luminos pentru zonele de gătit. Astfel, veți ști când plita e în funcțiune și pentru anumite feluri, are funcția respectivă care mărește puterea arzătorului.

Plusuri: dispune de o putere totală destul de mare, arată destul de bine, ușor de folosit și timp de fierbere scăzut (tehnologie cu inducție).
Minusuri: nu e accesibilă.

Hotpoint-Ariston KIS 640 B se potrivește alături de un cuptor corespunzător, adică cu design modern și panou de control digital. Ceva mai ieftin poate fi un pachet promo deoarece e luată în considerată și o reducere semnificativă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu