≡ Meniu

Hotpoint-Ariston KIX 644 C E, plită incorporabilă cu touch control și inducție

Hotpoint-Ariston KIX 644 C E e una dintre multele plite electrice însă nu toate vin cu inducție. Finisajul e plăcut deoarece e simplu și lucios, dar culoarea nu are mare importanță deoarece există variante chiar pe alb care arată foarte bine. Restul aparatelor pot fi pe inox deoarece se potrivește cu negru (în special dacă alegeți un cuptor pe inox cu negru). Dacă nu v-ați gândit doar la o plită, puteți luat în calcul pachetele promo ori aparate similare ca și dotări ori preț. În general, plitele cu inducție sunt ceva mai scumpe decât restul dar nu cu mult.

Alternativele sunt multe deoarece plitele electrice sunt tot mai căutate deoarece mulți nu au alimentare cu gaz sau spațiu pentru a pune o butelie în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint-Ariston KIX 644 C E, plită incorporabilă cu touch control și inducție

Alimentarea trebuie să fie apropiată deoarece cablul de alimentare nu e foarte lung. E bine să aveți o priză aplicată pe interiorul mobilier pentru ca să nu aveți cabluri scoase din blat. La fel se poate face și la hota incorporabilă, dar e nevoie de un flexibil pentru fiecare priză aplicată pentru a ușura instalarea. Plita iasă mai bine în evidență pe un blat deschis la culoare și la fel se întâmplă și dacă restul mobilierului e mai deschis și puneți un cuptor pe negru.

Ca și funcții are taste touch, Booster, indicator de funcționare etc. Puterea totală a acestei plite e de 7200 W, iar consumul e variabil (în funcție de treapta aleasă la fiecare arzător). O plită cu inducție consumă mai mult decât una clasică, însă dacă e să luăm în calcul timpul de gătit, e la fel consumul.

Plusuri: funcția Booster, control touch, tehnologie de încălzire cu inducție, putere totală mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint-Ariston KIX 644 C E e o plită destul de avansată și care ar arăta excelent într-o bucătărie modernă. Alături de aceasta recomand doar un cuptor electric cu finisaj modern și culoare poate fi pe inox sau negru. E nevoie de un buget mare dacă vreți soar aparate de ultimă generație și nu cred că e nevoie să optați pentru cele mai scumpe variante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu