≡ Meniu

Hotpoint-Ariston LSFB 7B019 EU, mașină clasa A+ cu 10 seturi

Hotpoint-Ariston LSFB 7B019 EU este o mașină de spălat vase cu o capacitate de încărcare mare și clasa A+ de eficiență energetică. E un model cu design simplist care poate spăla o cantitate de până în 10 seturi cu un consum mic de curent.
Aparate precum acesta se adresează celora interesați de a economisi timp ș a spăla o cantitate mare de vase. Deci, e util pentru cei care vor să spele vase la un restaurant, acasă ori la o pensiune.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e foarte bun în spălarea vaselor și care te va ajuta să economisești timp.  Alături am pus o imagine pentru a vă face o opinie despre cum arată acest electrocasnic.

Hotpoint-Ariston LSFB 7B019 EU, mașină clasa A+ cu 10 seturi

Vine cu 7 programe, iar clasa de eficiență e A la spălare, A la uscare și A+ la consum de curent. În ziua de azi e foarte bine să vă orientați înspre aparatură care consumă foarte puțin curent, și modelul LSFB 7B019 EU e un astfel de aparat.
Nu se poate spune că e un aparat zgomotos întrucât are un nivel de zgomot scăzut de 49 decibeli, deci inferior unei mașini de spălat haine.
Per ciclu consumă circa 10 litri de apă și 0,83 kW.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un electrocasnic precum acesta și înspre acest model. Un electrocasnic precum acesta ar fi ok pentru dvs. întrucât vă ajută în sarcini care vă consumă foarte mult timp și vă asigur că va spăla mai bine decât o persoană. Modelul acesta e mai bun decât altceva de la concurență întrucât vin cu un consum minim de apă și curent.
Un alt motiv adițional ar fi că beneficiezi de 5 ani garanție dacă achiziționezi acest model până la sfârșitul lui 2016.

Deci, dacă ești interesat de un electrocasnic modern care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta atunci model ar fi recomandarea mea. Brandul e unul din Italia, mai exact fiind vorba despre unul americano-european.
O să o puteți muta în cele mai înguste spații datorită faptului că are 45 centimetri, iar silențiozitatea e una dintre cele mai importante atuuri ale aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu