≡ Meniu

Hotpoint-Ariston TQ 640 (BK) K GH/HA, plită pe gaz cu sticlă

Hotpoint-Ariston TQ 640 (BK) K GH/HA e una dintre multele variante oferite de acest brand care au arzătoare poziționate diferit (pentru a permite folosirea unor vase mai mari). Recomand modele de la acest brand deoarece e vorba de un brand cunoscut și experimentat, motiv pentru care aparatele sale au cele mai bune dotări și un aspect plăcut. E ușor să distingeți o plită electrică de una cu gaz – grătarul din fontă și butoane push-up. Plita electrică e netedă, de aceea are și butoane senzitive (tactile).

Alternativele sunt plitele mai ieftine ori cele electrice, iar eu nu aș vedea de ce ați alege o plită mult mai scumpă. Nu văd ce ar putea oferi o plită mai scumpă, eventual, doar 5 arzătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint-Ariston TQ 640 (BK) K GH/HA, plită pe gaz cu sticlă

Chiar dacă sunt dispuse diferite, arzătoarele sunt tot aceleași: unul mic, două normale și unul mare. O plită similară dar cu arzător Wok poate costa mai mult. Arzătoarele sale sunt puternice dar ca la oricare alt plită, puterea lor poate fi ajustată. Siguranța fiecărui arzător întrerupe alimentarea dacă se stinge flacăra, iar acesta e o dotare standard care nu trebuie să lipsească. Aprinderea electrică e integrată și e la o mână adică nu are buton dedicat pentru a aprinde arzătoarele, trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului care doriți să-l aprindeți.

E ceva mai lată decât altele chiar dacă nu are panoul lateral, dar parcă arată mai bine cu panou în partea din față (în special dacă au un design ca la aceasta). Dacă vă plac mai mult plitele retro, atunci aveți nevoie de un buget mare pentru că nici acelea nu sunt foarte ieftine.

Plusuri: grătar destul de interesant (puteți muta ușor un vase de pe un arzător pe altul), finisaj lucios, fiabilitate, randament ridicat.
Minusuri: costă cam cât o plită electrică cu inducție.

Hotpoint TQ 640 (BK) K GH/HA e o alegere destul de bună deoarece are arzătoare puternice, puteți pune vase mari pe ea datorită faptului că arzătoarele sunt poziționate diferit. Dacă vi se pare că e peste buget, optați pentru una cu arzătoare poziționate clasic și eventual cu finisaj tot pe negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu