≡ Meniu

Hotpoint BCB 8020 AA F C, combină incorporabilă cu No Frost și clasa A+

Hotpoint BCB 8020 AA F C e o combină frigorifică cu o capacitate de 296 litri care poate fi incorporată. Nu o să aveți prea multe griji legate de întreținerea sa deoarece are No Frost, iar legat de consumul de curent trebuie spus că are clasa A+, deci un consum destul de redus.
Cei care vor să-și amenajeze o bucătărie cu incorporabile se vor orienta înspre acest model întrucât e ușor de folosit și e aproape invizibil, sau mai bine spus perfect integrat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care care e bine compartimentat și care are o capacitate de stocare mare. Alături e o imagine cu aparatul pentru a vedea cum e compartimentat.

Hotpoint BCB 8020 AA F C, combină incorporabilă cu No Frost și clasa A+

Volumul aparatului e de 296 litri, frigiderul având 4 rafturi și compartimente pentru fructe și legume. Partea de congelator e formată din 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.
Vine cu niște funcții interesante printre care aș aminti super-congelare, autonomia de funcționare de 16 ore (deci timp de 16 ore alimentele nu se vor altera), nivelul de zgomot scăzut și altele.
No Frost e o funcție întâlnită pe mai toate aparatele moderne și mă bucur că au integrat-o și pe acest frigorific întrucât nu-ți vei mai pierde timpul cu dezghețarea sau decongelarea frigiderului, respectiv a congelatorului.
Electrocasnicul e unul de culoare albă, iar înălțimea de 193,5 centimetri e una foarte bună întrucât nu e una exagerată.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, că poate fi incorporat și disponibilitatea No Frost.
Din păcate nu vine cu Multiflow, dar acesta nu e un dezavantaj chiar așa de mare. Această caracteristică ar fi presupus distribuirea aerului rece pe mai multe căi.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi numai bun pentru tine, mai mult de atât acest model e unul care poate fi incorporat, iar din această cauză se va integra perfect în bucătărie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu