≡ Meniu

Hotpoint BCB 80201 AA F C 03, model incorporabil cu No Frost

Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 e o combină frigorifică apărută recent pe piață și care se evidențiază cu posibilitatea de a fi incorporată, garanția mare și că e No Frost (la frigider cât și la congelator).
Are o înălțime de 193cm, iar din această cauză se adresează celora care au o bucătărie mai înaltă și care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente (volumul e de 294 litri).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e de proveniență europeană întrucât Hotpoint e un brand italian.

Hotpoint BCB 80201 AA F C 03, model incorporabil cu No Frost

Aparatul BCB 80201 AA F C 03 de la Hotpoint e unul cu un volum net de 294 litri (congelatorul e unul de 63 litri, iar frigiderul e unul de 231 litri) și cu un consum anual de 335 kWh.
Nu e prea gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 38 decibeli, aceasta fiind media la astfel de aparate.
Poate fi poziționat oriunde deoarece are uși reversibile, iar această caracteristică mi se pare una dintre cele mai bune pe care le poate avea un astfel de aparat.
Congelatorul e unul cu 3 compartimente (transparente) și cu o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.
La frigider vine cu 4 rafturi (ajustabile) din sticlă și ca suporturi are tot 4. E dotat cu zone crisper și food care.
Aparatul are caracteristica Active Oxygen care presupune că alimentele vor fi mai proaspete până în 9 zile întrucât exită un dispozitiv care eliberează particole de ozon. Astfel, e împiedicată formarea de bacterii precum și a mirosurilor.
Compartimentul Food Care Zone e un compartiment dedicat în care temperatura e păstrată la 0 grade. Această temperatură e ideală pentru carne și pește. Alături de acest compartiment există și Safe Defrost care presupune o decongelare sigură sau delicată care ajută la rezultate mai bune atunci când alimentele sunt gătite.

Pentru achiziția acestui model ar fi că poate fi incorporat, prezența Full No Frost și volumul mare. Dacă acest model e prea înalt ori nu are vreo facilitate de care aveți nevoie atunci aici aveți câteva alternative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu