Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint DK2KILIX, plită cu 2 arzătoare de 3700W

Plita electrică Hotpoint DK2KILIX e destul de reușită și pot spune că e o alegere bună chiar dacă nu pare prea sofisticată. Acest tip de plită e destul de popular deoarece arată bine, poate fi utilizată cu ușurință și randamentul e acceptabil. Ceva mai puternică e o plită cu inducție datorită tehnologie de răcire, iar gazul e a doua opțiuni în acest sens (costul lunar e mai scăzut). În general, acest tip de plită nu e foarte popular deoarece mulți își doresc un model mai mare cu multe zone de gătit.

Poate că acest model nu e chiar cel mai accesibil, doar că puterea sa e destul de generoasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint DK2KILIX, plită cu 2 arzătoare de 3700W

Cele două arzătoare sunt de dimensiuni diferite motiv pentru care și puterea lor diferă. E vorba de un arzător mic și unul normal, doar că împreună au o putere totală impresionată. O plită puternică e utilă ori de câte ori vreți să gătiți mult și rapid. Totuși randamentul e dat de tipul de alimentare sau de tehnologia de încălzire.

Ceva mai puternică e o plită cu mai multe arzătoare și cu inducție, tehnologia care e destul de des întâlnită pe plitele mai scumpe. Cu inducție, plita se menține rece și e nevoie doar de vase feromagnetice. Oricum, alegere o veți face în funcție de necesități și preferințe. Nu are sens să luați o plită prea mare dacă nu aveți lor ori nu vă folosiți de toate acele arzătoare.

Consumul e influențat și de puterea aleasă și nu cred că vreodată veți folosi puterea maximă a plitei și simultan arzătoarele. Bineînțeles, finisajul plitei e destul de elegant.

Plusuri: putere maximă decentă, nu ocupă mult spațiu, ușor de folosit, fiabilă.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint DK2KILIX costă puțin mai mult decât alte plite electrice deoarece are o putere maximă instalată generoasă și pot spune că nu prea are concurență. Dacă considerați că un model cu mai multe arzătoare e mai util, atunci lista e destul de lungă, dar și așa nu cred că le veți folosi toate arzătoarele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu