Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint DK2KLIX, plită cu 2 zone de gătit

Plita incorporabilă Hotpoint DK2KLIX e una de tip Domino, adică are doar 2 zone de gătit. Această plită face parte din gama Luce care e destul de cunoscută și oferă diverse variante. Acesta e una electrică deci nu are grătare sau butoane de tip push-up, iar conturul e unul argintiu pentru a evidenția mai bine plita. Controlul touch ușurează utilizarea plitei și nu e nevoie de ambele mâini. Plita nu costă foarte mult și consider că ar trebui să profitați de ofertă.

Alternativele sunt plitele pe gaz deoarece sunt mai accesibile și sistemul de alimentare e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint DK2KLIX, plită cu 2 zone de gătit

Alimentarea principală e electrică și e evident din poza de sus. Panoul e poziționat frontal pentru ca plita să nu aibă o lățime prea mare – 30 cm. Cam toate plitele cu 2 arzătoare sunt cam la fel de compacte. Ca și dotări, o astfel de plită are taste touch și indicator pentru căldura reziduală. Acestea sunt prezente și la alte plite, dar plitele mai mari pot oferi dotări mai multe și chiar funcții avansate.

Plita are o suprafață lucioasă realizată din sticlă vitroceramică, material care e destul de popular pentru că e și rezistent. Instalarea nu e dificilă cât timp trebuie doar să decupați o bucată din blat și apoi să îngropați plita. Se adresează în principal celor care nu gătesc mult pe plită, ci se folosesc mai mult de cuptor. Avantajul principal oferit de acest design e spațiul câștigat pe blat. Modelele cu inducție se mențin reci tot timpul și doar vasele se încălzesc.

Plusuri: are un design elegant, control de tip touch (butoane senzitive), preț corect, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Hotpoint DK2KLIX nu pare prea puternică, arzătoarele oferă o putere totală de 2900 W. Aceasta poate fi suficient de puternică chiar dacă nu e foarte mare (e pe jumătate față de una clasică). Alături de aceasta se poate alege un cuptor incorporabil de la același brand dacă doriți, însă nu e o regulă. Poate că nu e foarte accesibilă, însă țineți să aveți un blat cât mai spațios.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu