≡ Meniu

Hotpoint E4DAAWC, frigorific în stil american

După casele în stil american cred că era cazul să apară și frigorificele în stil american precum Hotpoint E4DAAWC. E un model Quadrio cu 4 uși și caracteristica Full No Frost.
Întrucât are un volum mare de 402 litri acest model se adresează persoanelor interesate de un frigorific cu volum mare, dar care să aibă o înălțime în standard, adică de 195,5 centimetri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are clasă de eficiență energetică superioară, adică A+ (consumul pe an fiind de 376 kWh). Alături puteți vedea cum arată acest model, adică faptul că e un model de culoare albă cu mâner vertical, iar la interior dispune de iluminare cu LED.

Hotpoint E4DAAWC, frigorific în stil american

Vine cu Hygiene Advance pentru ca frigiderul dvs să beneficieze de o igienă corespunzătoare. Această caracteristică presupune că pereții sunt tatați cu ioni de argint (soluția e una naturală și permanentă, prevenind formarea mucegaiului ori a bacteriilor).
Clasa de eficeință energetică e A+ și are simbolul Ecotech, ceea ce înseamnă că aparatul îndeplinește cele mai înalte standarde de eficiență. Într-un an are un consum de 376 kWh, deci unul bun.
Partea de frigider e dotată cu 3 rafturi și 3 suporturi la ușă, pe când cea de congelator e una cu două compartimente care au o capacitate de congelare de 9 kilograme la 24 ore.
Nivelul de zgomot e de 4 decibeli, deci ceva mai mare decât la alte modele, dar nu cred că 2 dB în plus sunt un sfârșitul lumii.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că are un preț relativ mic, autonomia mare (de funcționare fără curent), fiabilitatea crescută și consumul redus de energie.

Deci, dacă ești interesat de un aparat electrocasnic care să arate bine și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Dacă nu știți mare lucru legat de brandul producător atunci trebuie știut că e unul americano-european.
Am pus un clip alături pentru a vă face o părere despre cum arată un model similar acestuia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu