≡ Meniu

Hotpoint ELTF 11M121 C EU, mașină de spălat vase incorporabilă

Acest aparat numit Hotpoint ELTF 11M121 C EU poate fi următoarea voastră alegere și nu e unul chiar ieftin. Se adresează celor care vor aparate incorporabile în bucătărie care pot să spele vase. Nu există aparate diferite care să le înlocuiască pe acestea, în special că și uscă.

Alternativele sunt modelele clasice care sunt ieftine și care pot avea o capacitate de spălare diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint ELTF 11M121 C EU, mașină de spălat vase incorporabilă

Capacitatea de 14 seturi e satisfăcătoare pentru orice familie. Poate fi folosit chiar și la un restaurant dar eu aș alege aparatele profesionale. Clasa de eficiență energetică e A++ și e corespunzătoare consumului. În total,a re 11 programe de spălare și dintr ele voi menționa cam cele mai importante. Programele și opțiunile sale sunt următoarele: bio/eco, auto fast, auto intensiv, auto normal, cristal, duo wash, 2 nivele de temperatură și altele. Cam toate modelele complet incorporabile au un astfel de panou (ca și poziționare), iar la multe se poate pune un blat similar cu cel al mobilierului, pentru ca aparatul să nu mai asă așa în evidență.

Alte tehnologii sau dotări care nu le-am menționat sunt: sistem Sensor, sistem de uscare Natural, element de încălzire ascuns, sistem de siguranță Overflow și indicator luminos de presiune la clătire. Panoul de control are: programare întârziată, indicator sare, ecran LED și butoane pentru selectarea diverselor opțiuni.

Consumul anual e de 265 kWh și pe ciclu de spălare e de 0.93 kW. De aceea a primit și clasa de eficiență energetică A++, iar restul claselor de eficiență sunt A la spălare și uscare. Consumul de apă e irelevant după părerea mea și ține de capacitatea de spălare. Accesoriile sale sunt următoarele: coș reglabil pe înălțime și compartiment sare. Nivelul de zgomot e doar de 41 dB și e cel maxim.

Plusuri: multe programe de spălare, tehnologii avansate, poate spăla mult, silențioasă și ușor de folosit.
Minusuri: nu e accesibilă.

Hotpoint ELTF 11M121 C EU e o alegere foarte bună pentru cei care vor să câștige timp și nu au un buget fix pentru aparate. Cu siguranță, e mai dotată decât o mașină obișnuită, de aceea prețul e diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu