Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint ENBLH19221FW, combină spațioasă și eficientă

Combina frigorifică Hotpoint ENBLH19221FW e una dintre cele mai bune soluții de la acest brand care oferă următoarele caracteristici speciale: Hygiene Advance, raft vinuri, răcire High Definition, Active Oxygen, Air Tech Evolution, raft pentru vinuri și No Frost. Toate îmbunătățesc performanțele aparatului, eficiența energetică și igiena de la interior. Arată destul de bine la exterior deoarece e vorba de un finisaj pe inox iar mânerele sunt verticale, deci aparatul nu are uși reversibile.

Nu e foarte înaltă deci veți ajunge cu ușurință la orice raft superior, iar un model cu volum mai generos poate avea o înălțime chiar peste 2 metrii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint ENBLH19221FW, combină spațioasă și eficientă

Sistemul de răcire al acestui aparat e No Frost și e necesar la variantele mai mari. Controlul umidității e mai bun, astfel că nu se mai formează atâta gheață, iar sistemul de dezghețare e automat. Volumul total al acestui model e de 450 litri care e împărțit astfel încât frigiderul să aibă cea mai mare parte din volum.

Consumul anual al acestui model e de 438 kWh și e destul de mic dacă-l raportăm la volumul aparatului. Cu alte cuvinte, doar un model mai mic poate consuma mai puțin, dar unele nu au tehnologie No Frost. Congelarea e destul de bună deoarece capacitate maximă e de 18 kg la 24 de ore și nu cred că există prea multe congelatoare similare. Oricum, aceste performanțe sunt direct proporționale cu volumul oferit, iar la un congelator de 148 litri e și normal să fie așa. Are două funcții standard, adică care le găsiți și la alte aparate similare: super-răcire și super-congelare.

Plusuri: are dotări numeroase, e destul de eficientă, spațioasă, fiabilă și accesibilă.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint ENBLH19221FW e unul dintre cele mai recente modele lansate pe piață și care merită încercat. Se poate vedea din poza de mai sus  că are numai trei compartimente, doar că sunt ceva mai mari decât la altele și puteți pune orice în ele. Pentru cei care nu au suficient spațiu pentru a congela alimente, le recomand o ladă frigorifică sau un congelator dacă nu aveți pre mult spațiu disponibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu