≡ Meniu

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3, combină No Frost

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 e o combină cu design interesant, tehnologie Active Oxygen și No Frost. Arată precum un frigider mai mare, doar că la acesta congelatorul e mult mai mare decât în mod obișnuit și e în partea de jos. O altă diferență ar fi că la interior are compartimente și nu doar rafturi, deci congelarea și sortarea se vor face mult mai bine. La capitolul design nu am ce să-i reproșez, însă trebuie menționat că e mai lată decât o combină clasică. E evident că are un control electronic ceva mai deosebit și deci e un aparat din segmentul superior.

Pe partea de dotări pot spune că nu prea duce lipsă de nimic, chiar dacă nu are dozatoare, unele dotări pot fi doar în plus și probabil nu le veți folosi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3, combină No Frost

Evident că are 2 uși, pentru fiecare compartiment principal (frigider și congelator). No Frost e prezent atât la frigider cât și la congelator, dar e important că are și la congelator deoarece scade drastic consumul de energie. Se datorează faptului că umiditatea e controlată mult mai bine, iar gheața nu mai e prezentă în cantități așa de mari. Astfel alimentele rămân proaspete o perioadă mai lungă de timp.

Volumul total e de 449 litri, care e împărțit bine astfel că 148 litri aparțin congelatorului (mult peste medie). E dotat cu un ecran LCD generos, control electronic, clasă A++, rafturi, suporturi și compartimente. Consumul energetic e de 0.89 kW/h care e mic pentru dimensiunile aparatului. Capacitatea de congelare e corespunzătoare – 18 kg la 24 de ore.

Plusuri: sistem de răcire avansat și eficient, silențioasă – 40 dB, protecție antibacteriană, iluminare LED, funcție vacanță (holiday) și altele.
Minusuri: nu toți avem un buget similar, deci pentru unii poate părea prea scumpă.

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 e un aparat mare dar care poate fi mai mult decât util ținând cont că al său congelator mai mult decât cel al altor combine sau frigidere. Îmi place foarte mult că interiorul său e vizibil datorită rafturilor din sticlă și iluminării LED (majoritatea aparatelor mai ieftine au becuri cu halogen).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu