≡ Meniu

Hotpoint ENTM18220VW, frigider de 414 litri cu clasă A+

Frigiderul Hotpoint ENTM18220VW e una dintre cele mai bune variante oferite pe piață în acest buget deoarece vi se oferă destul de mult volum pentru un frigider. Pot spune că e alternativa ideală pentru cei care vor un frigider mare și eficient. Controlul temperaturii e mecanic și dacă vreți un frigider cu control digital costă ceva mai mult. Poate că nu oricine și-l permite dar trebuie să luați în calcul că e vorba de un aparat destul de nou și care e oferit de un brand destul de experimentat, deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează niște dotări speciale și poate că vă mulțumiți cu un frigider cu ceva mai puțin volum. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint ENTM18220VW, frigider de 414 litri cu clasă A+

Congelatorul de 82 de litri are performanțe acceptabile dar e loc de mai bine – 2kg la 24 ore. Pe partea de consum, pot spune că acest aparat e eficient de aceea are o clasă de eficiență energetică A+. Pentru cei care țin neapărat să aibă un aparat cu consum ic, acesta consumă doar 341 litri pe an.

Designul acestui aparat e destul de reușit și îmi plac modelele cu mânere incorporate deoarece fac ca designul să fie mai simplu. Culoarea e inox și poate da un plus de eleganță aparatului. La interior totul e bine iluminat, sunt destule suporturi, rafturi și compartimente. Nici nu cred că se mai fac aparate frigorifice mari cu rafturi din sârmă. Nu vine cu multe accesorii dar acestea sunt prezente și la alte frigidere: suport pentru sticle și tavă pentru gheață.

Plusuri: spațiu mare de depozitare, arată foarte bine, are un consum mic, rafturi din sticlă și fiabilitate.
Minusuri: nu are un congelator prea performant.

Hotpoint ENTM18220VW e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase care poate ține locul vechiului model dar ocupă mai mult spațiu decât o combină frigorifică. Pentru același volum total, acest frigider are un congelator mai mic. Un frigider mare e o mână de ajutor pentru cei care au o familie mare deoarece oferă mult spațiu pentru alimente și nu e nevoie de un congelator mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu