≡ Meniu

Hotpoint ETM17221V, frigider cu două uși

Hotpoint ETM17221V are un design elegant și acest lucru se datorează finisajului pe inox, dar și liniilor. Nu prezintă mânere verticale ci are doar acele mânere integrate ca la combinele frigorifice. Concurența e destul de mare deoarece sunt mulți producători și fiecare oferă un design caracteristic, însă în fiecare an designul vine cu îmbunătățiri. Un model elegant e un model simplu cu mânere integrate, culoare inox, dar interiorul e întotdeauna pe alb. La interior consider că se mai poate îmbunătății (compartimente mai multe pentru diverse aliemtne, tehnologii avansate de răcire, și de ce nu, un control electronic).

Nu e chiar ieftin dar nici foarte scump, de aceea îl și recomand. E vorba de un brand foarte bun și cunoscut pe plan internațional. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint ETM17221V, frigider cu două uși

Interiorul e împărțit la fel ca la combine, doar că are un congelator necompartimentat și se află în partea superioară. Dacă sunteți o persoană care preferă alimente cât mai proaspete, chiar nu e nevoie de congelator. Există frigidere chiar fără congelator, iar lăzi frigorifice sau congelatoare pot fi achiziționate ulterior. Dacă ar fi săa lege între cele două, aș alege o ladă frigorifică deoarece oferă mai mult volum, însă ocupă mai mult spațiu.

Doar din poză se poate observa că are două și dar există modele cu o ușă care au un congelator foarte mic (pentru gheață sau înghețată). Volumul total al acestui model e de 322 litri, din care congelatorul are 76 litri (peste medie). pot spune că poate concura cu multe combine de la diverși producători.

Plusuri: are un volum generos, arată bine, consum redus de energie, interior bine iluminat și împărțit.
Minusuri:nu sunt.

Hotpoint ETM17221V e o soluție bună dacă nu vreți un aparat înalt și aveți spațiu pentru el. Ocupă mai mult spațiu decât un frigider mic dar și decât o combină. În general, combinele nu sunt mai late de 60 cm dar sunt foarte înalte. Cele înalte au un volum de peste 300 litri și congelatoare de 2/3 ori mai mari, dar și capacitatea de congelare e pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu