≡ Meniu

Hotpoint FA 2 540 H IX HA, cuptor de 66 litri cu clasa A+

Hotpoint FA 2 540 H IX HA e un cuptor incorporabil care are integrată autocurățare hidrolitică, multiple funcții și turbo grill. E un aparat pentru acasă adresat celora care vor să gătească eficient (este eficient energetic deoarece are clasa A) și care doresc un aparat cu design aparte.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care ne ajută să gătim rapid ceea ce ne dorim. Panoul de comandă e unul mecanic cu puține butoane așa încât oricine să-l poată folosi fără să-și bată prea mult capul.

Hotpoint FA 2 540 H IX HA, cuptor de 66 litri cu clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu capacitatea de 66 litri, consumul redus de curent (0,91 kW/h) și că e realizat din materiale de calitate.
Acest cuptor multifuncțional e unul de culoare inox cu ecran LED și curățare prin hidroliză.
Ca accesorii aș menționa cele două tăvi și un grătar.
Funcții are 5 la număr, iar eu aș aminti coacerea convențională, treapta pizza, grill, grill turbo și timerul programabil.
Nu e greu de montat întrucât vine cu o greutate redusă de 27 kg. Oricum e de recomandat ca instalarea să se facă de cineva care se pricepe.
Pentru mâncăruri speciale, există trepte speciale. Mai exact pentru pizza există o treaptă așa încât aluatul să fie crocant.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (culoarea e inox), că e un model premium, garanția bună (poate fi extinsă la mai mult), gătirea sănătoasă (întrucât nu au loc arderi de gaze) și fiabilitatea ok.
Contra achiziției ar fi că nu are rotisor.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și să te ajute să gătești eficient atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Și, dacă nu știți ce plită să alegeți atunci există posibilitatea alegerii unui model pe gaz ori a unui electric prin inducție de aici. Eu recomand modelul Whirlpool ACM 802/NE, dar există și altele aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu