Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint FA4 841 JC IX HA, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Cuptorul Hotpoint FA4 841 JC IX HA e unul destul de popular în acest buget deoarece oferă multe caracteristici interesante: capacitate de 71 litri, clasă A+, control electronic, multe funcții, autocurățare catalitică, finisaj pe inox etc. Acest brand oferă multe soluții pentru acasă, deci se poate lua în calcul chiar și o plită electrică. În funcție de bugetul vostru, ar trebui să optați pentru un model cât mai puternic și bine dotat. Oricum, nu cred că veți rereta alegerea făcută, în special că sunt destul de multe opinii pozitive legate de acest cuptor.

Sunt destul de multe aparate care pot avea dotări similare însă un aragaz nu va fi niciodată superior, chiar și dacă ar fi electric. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FA4 841 JC IX HA, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Cuptorul e unul electric cu volum interior generos pentru a putea găti pentru mai multe persoane, iar dotările sale îl clasează undeva mai sus în segmentul său. Controlul său nu e complet electronic deoarece are acele butoane laterale clasice și nu butoane senzitive. Bineînțeles, are un afișaj LED, timer, grill, 8 funcții și ventilator. Acel ventilator ajută la o distribuire mai bună a aerului cald, astfel mâncarea e gătită uniform cum ar trebui.

La capitolele funcții și programe, acest cuptor are autocurățare catalitică, iluminare interioară, decongelare, grill cu convecție aer, treaptă pizza, pâine, turbo grill, aer forțat și coacere convențională. Sunt incluse două tăvi și un grătar, dar acestea sunt destul de standard (pot fi achiziționate ulterior dacă nu ar fi inclus). Consumul standard într-o oră e undeva la 0.91 kW/h care e destul de puțin.

Plusuri: are un consum redus de energie, suficiente accesorii incluse, multe funcții de gătire, arată destul de bine etc.
Minusuri: nu sunt.

Poate că Hotpoint FA4 841 JC IX HA nu vine cu ghidaje telescopice, accesorii care ușurau scoaterea tăvilor cu mâncare chiar dacă sunt grele. Indiferent de accesoriile oferite, îl veți alege din multe alte motive și competiția nu prea există. Nu ar trebui să uitați de o eventuală hotă și u trebuie să fie neapărat de la același brand, însă una telescopică ocupă destul de puțin spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu