≡ Meniu

Hotpoint FI4 851 H IX HA, cuptor multifuncțional cu hidroliză

Hotpoint FI4 851 H IX HA e un produs incorporabil de tip cuptor multifuncțional cu o fiabilitate deosebită întrucât are garanție de 2 ani extensibilă la mai mult (în această perioadă vine cu garanție de 5 ani, dar această promoție durează vreo două luni).
E un cuptor incorporabil adresat persoanelor care vor un aparat pentru acasă ori pentru bucătăria unui restaurant.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acești bani primim un aparat de la un producător de top care aparține de Whirlpool. Din imaginea alăturată se poate vedea acest model de culoare argintie.

Hotpoint FI4 851 H IX HA, cuptor multifuncțional cu hidroliză

Avantaje

Vine cu multe funcții printre care aș enumera Maxi Cooking, Ready to cook și Grill turbo. Prima presupune că aparatul poate găti o cantitate mare de alimente.
Curățarea acestui cuptor se face prin hidroliză. Acesta e cel mai simplu procedeu de curățare și presupune că aparatul are un program special, se pune un recipient cu apă, iar aburii curăță pereții. La astfel de aparate sunt pereți construiți din materiale care previn aderarea grăsimii. Dacă vreți ceva care să aibă curățare catalitică atunci vă recomand acest model.

Față de un cuptor pe gaz acest Hotpoint FI4 851 H IX HA e unul care e mai bun întrucât e mai sigur, coacerea e uniformă și nu au arderi de gaze. Mai există și alt avantaj precum o gătire mai rapidă întrucât cuptorul se încălzește mai repede. Are și funcția de preîncălzire.

Dezavantaje

Controlul aparatului e unul mecanic, dar acest lucru poate fi și un avantaj în fața celora care sunt obișnuiți cu aparate clasice și fără comenzi touch.

Verdict

Dacă vrei un cuptor care să poată găti o cantitate mare de alimente cu un consum redus de curent atunci modelul ar fi numai bun.
E important să ne orientăm înspre aparate cu consum redus de curent întrucât p termen lung ne recuperăm banii prin facturi mai mici. De exemplu, modelul acesta are clasa A+ ceea ce înseamnă că e cu 10% (sau poate mai mult) mai eficient decât unul cu clasa A.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu