Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint FI6 871 SC IX HA, model clasa A+ cu capacitate de 73 litri

Hotpoint FI6 871 SC IX HA e un cuptor modern cu o fiabilitate ridicată adresat celora interesați de un aparat incorporabil. În momentul de față e și o promoție cu 5 ani garanție, dar aceasta e una limitată și ar fi bine să profitați cât se poate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se integrează perfect în orice bucătărie, ci care vine cu tehnologie modernă și multe funcții. Din imaginea alăturată se poate vedea că aparent nu are niciun buton, însă comenzile sunt de tip touch.

Hotpoint FI6 871 SC IX HA, model clasa A+ cu capacitate de 73 litri

Avantaje

Modelul FI6 871 SC IX HA e unul cu o capacitate mare de 73 litri și ventilator (e unul cu ventilator turbo și aer forțat).
Panoul de comandă e reprezentat de taste touch și un ecran LCD.
Dispune de curățare automată de tip catalitică, iar asta presupune că aparatul are email la interior aș încât să fie foarte ușor de curățat.
Vine cu multiple funcții, mai exact 8, printre acestea numărându-se funcția pâine, treapta pizza, coacere până la 2,5 kg (maxi cooking), prăjituri etc.
E un model realizat din materiale de calitate, iar ușa e una cu 3 geamuri de protecție. Tot despre ușă trebuie știut că e una de tip Soft Closing, adică se închide ușor.
Consumul de curent e unul minimal, adică de 0,91 kWh, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Ca accesorii are două tăvi (una e de scurgere) și grătar cromat.
Un alt avantaj ar fi coacerea uniformă și că nu au loc arderi de gaze așa încât mâncarea e mai sănătoasă.

Dezavantaje

Clasa de eficiență energetică putea fi A++ și poate unii ar fi apreciat piroliza în defavoarea catalizei.

Verdict

Dacă vrei un aparat de gătit care să se integreze perfect în orice bucătărie și care să fie realizat din materiale de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul care produce acest aparat trebuie spus că e unul european deținut de numărul unu la nivel mondial (când vine vorba de electrocasnice) – Whirlpool. Deci, acest produs e de calitate cel puțin similară ca a produselor Whirlpool.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu